Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Menejer önerilerinden kim tutarsa artıkHer gün yeni isim çıkıyor demek ki hiç ismi çıkmayan biri gelecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Menejer önerilerinden kim tutarsa artıkHer gün yeni isim çıkıyor demek ki hiç ismi çıkmayan biri gelecek
Danois ?Keitanin astrolojik acidan da olma ihtimali yüksek
Bu cocuğu almamız lazım başka sol stoper yok
Bel sakatlığını bi kırık çıkıkçıya götürüp hallederiz.

O kısmı yazmayı unuttum çok fazla maçını izlemedim acaba o güne özel mi öyle bir durum var diyeSon maça bakma, daha önceki maçlarda gayet sorumluluk alıyordu
Alternatif dedikleriniz kimler? 19 yaşında süper ligde görece olarak başarılı olmuş ve bu yaşta milli takım 11 oyuncusu olmuş birine hiç denk gelmedim. Bence bu vasıfta olmayan biri alternatif değildir Oulaiye. Orta sahaya diğer adaylar sadece mevki olarak alternatif olarak söylüyorsan renkdaş bence en başta tr lig tecrübesi olmadığından hepsi riskli. Keşke genç (18-19 yaş için diyorum) oyuncuları satın alıp getirip süper ligde bir takımda oynatsak. Trabzon bu iş için çok uygun meselaOulaiye 30 domalmaya ok olan herif neden diğer bütün alternatifleri veto ediyor?
Mantıklı açıklaması var mı
Çakış başladı![]()
Vurduruyor mu napıo paso beli ile kalçası sakat