Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.241
- 22.907
- 1.433
bedeviden_ortasaha_yapimi.mp4
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
keita meita çok düz adam bu teknik yine. Bizde takoz topçuya taraftar çok takıyor ayağı olacak gelecek adamın. First touch özellikle GS'de oynamanın şart özelliği. Bu yoksa Barış veya Singo gibi tren misali topçu olman lazım onlar bile eleştiriliyor. Keita ayak kırmış geçmişte daha defolu isim hemde o maliyetlere çok risk adam en son 2022-2023 sezonu gol atmış bu kadar da defansif olma be kardeşim. Ben GS'nin parasını düşünüyorum. Maliyet-risk ölçeğinde kiralık boudai daha mantıklı şuan.Valla tanımıyorum ama dediğin gibi en azından dizleri patlak değil.
Evet o da kronikNe kronigi leminanin da böyle 2 sayfa sakatlığı var o da mı kronik
He alirlar
Wieffer iyi olurabi brightonda 50 tane adam var osde , üstüne o'riley'i de geri çağrıyorlarmış opsiyonla wieffer versinler bize iyi oyuncu hem de ceza sahası koşusu falan da atıyor
Yeni transferimizi an itibariyle öğrendim
Leminadan daha iyisini yapanın fiyatı 100m+Keitaya niye bu kadar yükseldiniz o fiyata lemina dan iyi yaptığı bişey var mı
O paralar bizi aşar 20-25 vereceksek hazır ne olduğu belli topçu almalıyızLeminadan daha iyisini yapanın fiyatı 100m+