Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de ben biraz yoruldum ya Avrupa’da birşeyler vaadedemiyoruz bir istikrar yok.

Lig desen öyle keyifli futbol yok, düzgün bir ortam da yok.

Şu maddi imkanlar tarihte ilk kez geldi ve elimizden kaçıyor, doğru değerlendiremiyoruz.
%100 katılıyorum eski keyfi vermiyor.

10 noya gudmundson ve almada ana hedef olan yer kspatılsın ya
iğrenç futbol skılsızları

ulan bunların babası lookman

yok 28 yaşında adama 40 verilirmi?

bunlara 20 20 vereceğine bir kere lookmana ver
Onu 10 no gibi düşünmüyorlardı da

Lookman eylülde dahi isteniyordu, Atalanta opsiyonlu salsa bizdeydi.

Galatasaray yönetimi işbirlikçi fenomen twitter yorumcularıyla bilikte düzenbazlık ve oyalama taktiği yaşatıyor.

Almak istediği sürece dünya üzerinde hiç bir transfer zor değil. Sanarsın 15 gün işi uzatınca çok uygun mal oluyor daha çok içimize sokuluyor bunu yazın götümüzden girip ağzımızdan çıkarken yaşadık 3 kere.

Mallığın da karaktersizliğin de bir sınırı var.

Tolgahan'a gçre 2 orta saha alınacak biri nispeten ucuz genç oyuncu diğer ana orta saha için adaylar ise sırasıyla Ugarte, Magassa, Bissouma(olmaz bence), Frendrup ben böyle anladım. Magassa + dripling özelliği olan genç bir 8 isterim. Umarım olur.

1769713835434.webp

Normal oynadı Drogba Chelsea dep gibi davranıyor taraftar abartmayalim
Drogbadan daha beter oynadı kusura bakma sami.
Adam topu almamak için ona buna topun atılacağı yeri gösterdi oyunda olduğu sürece. Topu çok rahat alabilecekken en az 7 kere millete akıl verdi sanki top sağa gidince çok olumlu kullanılıyormuş gibi akıl veriyordu. Yediğimiz 2. golde 1 numaralı suçlu kendisi, city tecrübesine sahip bir adam için daha 1 sene önce antrenmanlarında olan adam için bırakılan boşluk ve umursamazlık drogbadan daha felakettir. Drogbanın frikik dışında falsosu yok o maç forvet oyuncusu top kendisine gelmeli ki yaratıcılığını konuştursun. Bu adam oyun kurucu mevkisinde olup dikine osimhen ve sane gibi herifleri pozisyona sokabilme ihtimali varken aldığı topu yanına verip bahsettiğim pozisyonları yaratabilecek anlarda da bana verme ona ver diye sahada dolandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt