Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onuda alamıyorlar ki galiba Burhan bugun baya ugraştılar ama sonuç alınamadı gibi bir şey demişti.

Mümkün, 10-15 maç iyi oynasa iyi bir takımdan kontrat alır muhtemelen.

Neyse ya banane, ilk gün söylemiştim 28i mevzusunun hikaye olduğunu.

Ekli dosyalar

• images.webp
    images.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 13
Yarınki toplantida kimler veto edilecek acaba

Yok ya bunlardan iş çıkmayacak belli... umutlanmaya zaman harcamaya da gerek yok... şu isimler doğruysa isimlerin sıkması da skandal söylenenlerden sonra bu isimlere gidilmesi de skandal...

Adam bildigin liste’nin tamamini aciklamis

Eger söyledikleri dogruysa bence skandal

Bir kulubun transfer listesinin twitter da paylasilmasi kadar amatör bir durum olamaz
Paylaşılmasa ne olacak ki.
Doğruysa eğer,
Skandal var elbet ama skandal twittere paylaşılması değil, herhangi bir herifin tüm olan bitenden haberi olup her şeyi bilip öğrenebilmesi.
Bugün tolga öğreniyor biliyorsa yarın ali de öğrenir selahattin de.
Tüm sorun şovmen Dracula.

Yarın ayın 30 u 15 gün sonra Avrupa maçımız var zahmet olacak ama eksikleri tamamlayın 28 diyip durdunuz görelim icraatları
Zaten bugün alsak Okan efendi oynatmaya başlayans kadar avrupa maçının ikinci ayağı gelir anca oraya "HAZIR" olup oynayabilir. Malum kim gelirse gelsin takımın gerisinde ve olmayan taktiğimizi bilmediği için uyum süreci geçirmesi gerekiyor.

Bir de bunlar var, Billong senesi nasıl hak yedilerse belleri doğrulmuyor.

Beşiktaş, Asllani'yi Milano'dan getirecek uçağın teknik arıza nedeniyle henüz kalkış yapamadığını ve geliş saatine dair tekrar bilgilendirme yapılacağını açıkladı.

Tolgahan'a gçre 2 orta saha alınacak biri nispeten ucuz genç oyuncu diğer ana orta saha için adaylar ise sırasıyla Ugarte, Magassa, Bissouma(olmaz bence), Frendrup ben böyle anladım. Magassa + dripling özelliği olan genç bir 8 isterim. Umarım olur.
Günün sonunda menajer çakması ıskartaya çıkmış bir ortasaha gelir konu kapanır

Yav 1 hafta kalmış hala ilerleme sağlanırsa o olursa bu olursa. Şerefinizle istifa edip defolup gidin arkadaş. Ne utanmaz insanlarsınız.

Drogbadan daha beter oynadı kusura bakma sami.
Adam topu almamak için ona buna topun atılacağı yeri gösterdi oyunda olduğu sürece. Topu çok rahat alabilecekken en az 7 kere millete akıl verdi sanki top sağa gidince çok olumlu kullanılıyormuş gibi akıl veriyordu. Yediğimiz 2. golde 1 numaralı suçlu kendisi, city tecrübesine sahip bir adam için daha 1 sene önce antrenmanlarında olan adam için bırakılan boşluk ve umursamazlık drogbadan daha felakettir. Drogbanın frikik dışında falsosu yok o maç forvet oyuncusu top kendisine gelmeli ki yaratıcılığını konuştursun. Bu adam oyun kurucu mevkisinde olup dikine osimhen ve sane gibi herifleri pozisyona sokabilme ihtimali varken aldığı topu yanına verip bahsettiğim pozisyonları yaratabilecek anlarda da bana verme ona ver diye sahada dolandı.
Ağabey senin pencerenden bakınca olumlu birsey mümkün değil gibi cok. Acayip olumsuz odaklisin

iyiki bir danois beğenmedim sanırım onu sokacaklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt