Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vermeerenin 21 millyonluk satın alma opsiyonu varmış bence bu rakamlara denenir

Scout ne işe yarıyor belli değil. Sözde Avrupa'da başarili olacağız, bunun için elit futbolcular ile görüşüyoruz, bize gelmek için haber yollayan futbolcular var yalanları ile taraftarımızı oyaliyorlar. Madem paramız var en basitinden Shaktar modeli ile brazilyada 2-3 tane 15 milyondan topçu alsak bir tanesi tutsa, 2 tanesi ortalama oynasa yine %100 karlı iş yapardık.
arda bu isi artik ogrenmistir okan gidecekse gelsin bence

40 milyon euroluk baba orta saha ve gelince herkesin heyecandan ölecegi oyuncu diye bisey yokmuş demekki.

Scout ne işe yarıyor belli değil. Sözde Avrupa'da başarili olacağız, bunun için elit futbolcular ile görüşüyoruz, bize gelmek için haber yollayan futbolcular var yalanları ile taraftarımızı oyaliyorlar. Madem paramız var en basitinden Shaktar modeli ile brazilyada 2-3 tane 15 milyondan topçu alsak bir tanesi tutsa, 2 tanesi ortalama oynasa yine %100 karlı iş yapardık.
Bizim scoutbaşı instada karı kız stalklıyordu. Kendine scouting yapiyordu bi ara

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçenlerde okudum lookmanı alın diyorlar, lang var barış var Sane var yunus var ne oynadığımızı bilen var ne sistemimizi bilen var 12 kişi oynayacağız heralde.
Sane ve Lookman oynar. Gerisi kenarda bekler. Gördük elit takım karşısında diğerlerini.

Cok yordular ya

Galiba kulüp içinde gazetecilerle john Benjamin geçiliyor. Tüzemeni severim. Üzdü

Öyle rezil bir yönetim varki ben mesela şuan 35 oulaiye bile ok oldum o kadar elestirmeme rağmen alsalar hiçbir şey demem artık.
He soyle de bir durum var transferin son günü son saati olsa transfersizlikten ölsem bile ok olmayacağım tek adam onyedika

Meraktan soruyorum Lookman'ı getirdin. Sane var Lang var birde Barış Alper var. Kim oynayacak?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt