Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.145
- 4.209
- 2.248
Romen futbolunun seviyesini gördükten sonra Dünya Kupası'nda oynarız yazın diyorum!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salai artık sağbekSağ bekteki birinci oyuncu sağ bek değil öbürü de aylardır ortada yok![]()
Kadroya bak orta alanda karadelik açılmış oyuncuları yutmuş gibi halen üstüne Yusuf + Ahmed'i filan eklemişler kalabalık gözüksün diye.
Hocamız zaten planlamadan anlıyor olsa 4 senede 10 farklı bek oyuncusuyla oynamazdık diye düşünüyorum ya da orta sahada 12 kişimi oynayacağız gibi laflar etmezdi.ee bu takımın yedek stoperi de yokmuş okan yapacağın planlamaya başlasınlar hocam ya
300 milyonluk takımın sağ beki Macaristan milli takımının 10 numarasıSalai artık sağbek
NolduAllaaaaahhhhhhhhh
Bir iş varAllaaaaahhhhhhhhh
Pıçaklandın mı reisAllaaaaahhhhhhhhh
Vermeeren kufur yerOyuncu tempolu koşan bir oyuncu o yüzden Sergio Oliveira ile alakası yok dedim ben. Son durumunu bilmem. Bize 6 no için ideal oyuncu değil benim görüşüme göre ben sert, ikili mücadelede iyi, fizik olarak cüsseli ve uzun pası da iyi olan bir 6 istiyorum. Menajer önerilerinden Vini Souza'yı alırdım ben mesela onun da uzun topundan pek emin değilim ama diğerlerine göre daha bizim ihtiyacımıza yönelik bir 6 no.
Madagaskar mu ne geliyomuş renkdaş. Biraz şey yaptım tav gece gece..
Niyeyse buna talip olabilecek bir yönetim anlayışımız var.Vermeeren kufur yer
Once Atletico dolandirilmis
Sonra Leipzig dolandirilmis
Simdi Marsilya dolandirilmaktan kurtulmak istiyor
benim anladigim
klasik Belcika PR bomba çöpderkid
Emrah reisten rol çaldım..Pıçaklandın mı reis
O 300 ün 100 'ü Kaleci+Santrafor.Salai kale hariç nereye koysan oynar.30 milyonluk Boey çok daha iyi değidi.300 milyonluk takımın sağ beki Macaristan milli takımının 10 numarası![]()