Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.419
- 14.369
- 1.398
barış'tan çıkalım mason greenwood çekelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Raspadori'yi aldılar muhtemelen kelepir fiyata elden çıkarırlar.Dun bayagi kotu mu oynadi? Oyle bir sey demis.
B. Silva nasıl büyük hamle değil...
Ona da ırz düşmanı derler istemezler.barış'tan çıkalım mason greenwood çekelim
Os icin adam akilli potansiyelli u23 al 10 no ya lookmanHayirdir lokman os mu?
Ben zaten genç scouting transferlerine karşı değilim. Karşı çıktığım nokta elzem transferin lazım olduğu ve o mevkinin seviyesini yukarı çekmemiz lazım durumlarda genç scouting transferine yönelmek. Temel omurga her daim yıldız isimler olmalı ve bunlar genç isimlerle desteklenmeli. Çünkü sen genç oyuncuya şuan şl play off turunda çık ortasahayı taşı diyemezsin. Bu genç oyuncuların çoğu gelişim için 1-2 sezona ihtiyaç duyarErden Timur 2022 de geldiğinde takım bitik durumdaydı; hemen her mevkiye oyuncu lazımdı ve haliyle 'omurga' nın 'olmuş' oyunculardan kurulması gerekiyordu. Torreira, İcardi, Sergio, hatta tutmayan Seferovic bu minvalde transfer edilmişlerdi; potansiyel niyetiyle yatırım yapılan Yusuf ise en büyük fiyasko oldu. Sonraki sezon Davinson alındı, ciddi katkı sağladı; aksini iddia edenler olsa da Zaha ve Ziyech zarları tutmadı...
Erden Bey halen iş başında olsaydı, mevcut kadroyu takviye etmek için muhtemelen daha farklı bir yol izlerdi, öyle de yapmalıydı bence.
Ki transferler için karar verici olmaktan ziyade TR ye gelmek konusunda olumsuz düşünen genç-olgun oyuncuları ikna etmek konusunda işlev görürdü yine. Esas faydası ise transferden tamamen farklı mevzularda olurdu; futboldan ve futbolcudan hiç anlamadığı, bizzat kendi ifadesidir zaten...
Güvendiğimden değil de olsa ister miydiniz
Oulai yi de begenmeyen çok ki zaten forumda. Genç alacaksak bile dogru durust bir genç alınmasıni isterim ben danois i de izlemedim mesela fakat en azindan. Ayri Postta da belirttigim gibi fransa altyapıli , fransiz u20 milli oyuncu belli bi standartı potansiyeli vardır. Finlandiyalı , kuzey irlandalı'ya vs göre.Bu isimleri izlemedim muhtemelen çöp diyenlerde izlemedi. Peki izlemeyen biri neye göre çöp der? Oulai transferi konuşulurken burada yorumların çoğu Oulai'yi TS almadan biz neden almadık değil miydi? Peki Oulai bilinen biri miydi? Bu çelişki oluyor işte. İzleyen varsa yorumlar ona göre bakarsın. İzlemediğin bir oyuncu için çöp demeyi ben doğru bulmuyorum. Ben az çok izleyip bildiğim bir oyuncu olduğundan mesela Magassa ismi çıktığında onun bize isteklerimizi verecek bir 6 no olduğunu düşünüyorum.
Maalesef pestili çıkmadan salmaz kel, antrenmanda kale direği olarak bile verim alır yine salmaz hayal kurmayalım daha kışı beceremediler yaz transferinin peşine düşüyorlar
Kelepir fiyat 30m Euro mu?Raspadori'yi aldılar muhtemelen kelepir fiyata elden çıkarırlar.
İyi malesefSidiki videolarda potansiyelli duruyor ama Fener’e geliyorsa bir halt olmaz muhtemelen
biz vecino yerine ndombele mi almıştık yoksa dombili sonra mı gelmiştiTweeti yine saygıyla analım koskoca yaz 40 m euro bütçeli isimler geçerken...
Ekli dosyayı görüntüle 313621