Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.908
- 23.464
- 3.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam ben messiye de eyvah derim.Gerçekten isveç ligi izleyip herifi biliyormusun yoksa sırf 2007 dogumlu diye mi süper diyorsun. Mesela 2007 yerine 1994 dogumlu olsa eyvahmi yazacaktın rtaş
Mesai kim la benim bildigim tek mesai fazladan çalısma :dHocam ben mesaiye de eyvah derim. Gecen bir üyemiz yazdi o zaman baktim alınabilir bence uzulmem.
Vay be
Yok bende o yüzden sordum işte. Twitterdaki tayfa beğenmiş amaSen izledin mi son durumu nasıl
Herif antrenmana çıkmayı bile reddetti yahu. Bayern' den teklif almış, hayatının fırsatı çıktı diye düşünen adamı, 30+ bonservis teklifi de gelmişken kim nasıl tutabilirdi ki?Beşiktaş başkanıyla, Galatasaray başkanının akıl olarak bir farkı yok.
Tek farkı yaratanlar zamanında Erden Timur, Gardi ve Okan Buruk oldu.
Okan hoca şampiyonluğa giderken Boey'i sattılar, Kaan'la zar zor 102 puan aldık 1 kez tökezlesek şampiyon olamıyorduk bunlardan Galatasaray menfaatlerini korumasını bekliyoruz.
Okan hocanında hataları var ama adam en azından bu yönetime rağmen şampiyonluklar çıkarmış.
Hakikaten 15 yıllık sözleşme verseler yeridir taş olsan çatlardın.