Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fbli troll medya yazınca 1 günde aldığını falan sananlara elimde köprü var. Herifler bilerek yazmıyor. Yazanları arayıp tehdit ediyorlar ne anlatıyorsunuz herkes bizim medya gibi isim sallamiyor arka planda organize iş yaparak sonra bir anda açıklıyorlar. Sizde 1 günde aldi saniyorsunuz

Tamam da seninde söylediğin varsayım şu an kadroda diye bu adamlar kadroda kalmaya mı devam edecek daha transfer dönemi bitmedi

Planlamaları belli buna yönelik hareket ediyorlar eskiden yaptıkları gibi boş futbolculara gitmiyorlar

Rakibini hafife aldığın gün yenildiğin gündür yukarıda söylediklerini yapamasalar bile bizim yapmamız gerekenleri değiştirmez

İyi orta saha lazım mı lazım o zaman alacaksın

Para var diyorsan cıkıp babasına basıp alacaksın

Farkı yaratacaksan böyle yaratacaksın
Benim sordugum, sen boyle yazince ne elde ediyorsun? Kisisel tatmin mi? Nedir yani bu durum? F1'de de boylesin futbolda da. Seni hangi spora yonlendirecegimizi sasirdik. Leclerc seni fena carpti kanka.

30-40 milyonu bir cirpida kendini ispatlamamis topculara verebiliyorsak, Baris ile Yunus'a yilda 6-7 milyon verip klubede oturtacak kadar paramiz var demektir.

Donup dolasip trabzona para akitmasinlar baska bir beklentim yok artik.Her transfer doneminde bu sacmaliklari yasamamizin sorumlulari kimse hepsinden kurtuluruz umarim

Sara’nın yine 200 maçı vardı en azından

Böyle az maçı olan ve geliştirilmesi gereken adamları biz geliştiremiyoruz.

Genç alınacaksa da hayvan gibi oynamış biri olmalı.
Orta sahanın her yerinde oynuyor . 150 maçı var ortalama süresi 70 dk

Benim sordugum, sen boyle yazince ne elde ediyorsun? Kisisel tatmin mi? Nedir yani bu durum? F1'de de boylesin futbolda da. Seni hangi spora yonlendirecegimizi sasirdik. Leclerc seni fena carpti kanka.
Takımın daha iyi olmasını istiyorum ki bundan doğal bir şey yok.

Demek ki senin gibi vasata alışık değilim başarısızlığı kaldıramıyorum en ufak ihtimal varsa ortadan kalkmasını istiyorum.

Sidiki Cherif'i Crystal Palace ve Paris FC istemiş
bu çocuk boş topçu değil videolardan da belli
yazıklar olsun
Ben 4-5 kere izledim bir yerlere de yazmıştım çok öncesinde hatta biri wrexham haberini atmıştı onun altına da yazmıştım.Maalesef çok potansiyelli boğa gibi bir herif , tekniği de iyi hem de.Bunla Meite bence çok çok iyi potansiyeller , umarım olmaz bu iş valla üzülürüm buna

Bizim basarilari fener gosterse bu ekonomik gucle ligin bayerni olurmus.. itlerde bok gibi para var oyuncu getiremiyorlar millete 8-10 maas dagitip zorla ikna etmeye calisiyorlar..
Bizim de 3 aydir gotumuzde ayi bagiriyor orta saha diye son 2-3 gune kimi alacagimiz belli degil.. Bu takim 4. Sampiyonluga gidiyor SL'de eleme oynayacak...
Biz de para harciyoz ama bunlarin el altindan verdikleri oyle boyle degil baska turlu oyuncu ikna olmuyor..Su takim ustunden para akitacak hic mi Gs'li yok arkadas bizim zenginler Okan Mason gibi ancak disardan izleyip yorum yapar..
Kiyin ulan paraniza !!

CcUo57BW4AAVkab.webp

Sara’nın yine 200 maçı vardı en azından

Böyle az maçı olan ve geliştirilmesi gereken adamları biz geliştiremiyoruz.

Genç alınacaksa da hayvan gibi oynamış biri olmalı.

Yüzde yüz katılıyorum. Son 3 sene banko oynamamışsa yabancı genç oyuncu transferi istemiyorum. Genç oyuncu transferi tamamen yerli oyuncular üzerinden ilerlemeli. Arda Ünyay gibi daha fazla hamle yapılması lazım tutar tutmaz önemli değil.

19 yaşında forvet büyük mallık gelip hemen iş yapma ihtimali 0

osimhen parakullukcuyu takip etmişse onu da kara listeye alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt