Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çağdışı teknik heyetimiz ve simitciyle arkadasları sayesinde menajerler oturttu yine bizi. bakalım kimi çakacaklar

Osimhen Lookman’ı ikna etmeye çalışıyorum demişti. Bizimkiler dediyse ikna et adamı da küstüreceğiz. Yok kendi başına bu açıklamayı yaptıysa daha da fecaat bir durum.

Benim hala anlamadığım biseyler var. Bu fener iti bizim her istediğimiz futbolcuya girip taş koyuyor ama biz neden hic taş koymuyoruz abi

leng i bize birakip lukman o alacak onun bunun cocuklari

Ben size plansizligi soyle anlatayim her gecen gun bizim aleyhimize 20 gun sonra sampiyonlar ligi tur macimiz var orta saha ne zaman gelecek de ne zaman alisacak

Osimhen Lookman’ı ikna etmeye çalışıyorum demişti. Bizimkiler dediyse ikna et adamı da küstüreceğiz. Yok kendi başına bu açıklamayı yaptıysa daha da fecaat bir durum.

Kasada 5 kuruş yok ama osimhene lookmanı ikna etmeğe çalış diyorlar.. şaka gibi bunlar yine seçilirse yazın Osimhen yerinde olsam arıza çıkarır gitmeye çalışırdım

Ugarte gelmeli daha iyisi olmaz diye düşünüyorum. Hem belki Torreira içinde artı motivasyon olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt