Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvah çakacaklar.

Akıl değil mantık transferi şu an taraftarın tepkisine bakıyorlar.

Görülen üzere Buchi baba ile yollarımız ayrıldı artık düşman olduk, kobaniye yanlamaya başladı

Gerçi Angel Gomes'i çaksınlar yönetim seviciler bu transferi sever.

Ya beyler şimdi bir şey diyeceğim, Erden Timur vs demeden bi düşünün yoksa ben de biliyorum mevcut yöneticikler Erden'in yarısı etmez

Ama öyle genç yetenekler atıyorsunuz ki buraya, yav o genç yaşta ve bu kadar dikkatleri üzerine çekmişken PL'den, Seri A'dan çıkıp bizim takıma gelen adamdan hiçbir şey olmaz. Kafası çalışmıyordur bi kere. Maldır muhtemelen. Açık açık söyleyeyim yani.

Hep A plus seviye genç yetenekler atıyorsunuz. Buraya gelecek adam büyük takımların asla dikkatini çekmemiş, oynadığı takımda sürünen bildiğin heba edilen bi genç yetenek olmalı.

Ulan burda 30-35m lookman verilmez diyenler birazdan dede tarafim Nijeryali diyecek nerdeyse Allah'tan biz fil hafizaliyiz da unutmuyoruz
En sonunda siyahi bir hatunla evleneceğim. Çocukların ismini Keita, Doumbia yapıp fransa ligine satarım. Hem de çocuklar siyahi olduğu için bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamazlar

Atalanta kiralık vermeyi kabul ediyorsa eğer biz çökmeliyiz btw Lookman'a. Hiç öyle elli tane kanat oldu demesinler. Sane muhtemelen 1 ay olmayacak, Yunus bitik ve düzelir mi kalan sürede bilinmez, BAY'ın standartı yok. Kim iyiyse o oynar.

angel gomesi istemez 1.60 boyunda adam istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt