Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.854
- 9.246
- 2.538
Kura çekimi nerede Kavukçu mu gider bizden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlara zaten yeniliriz de ben lig maçlarından korkuyorum artık karagümrük bile delik deşik ediyor orayıJuve/atleti macina Gomes-toreyra-Ilkay os ile cikalim
Eyvah çakacaklar.
Akıl değil mantık transferi şu an taraftarın tepkisine bakıyorlar.
ilkay uzun kalır Muradım oraya celil yüksel'i alalımJuve/atleti macina Gomes-toreyra-Ilkay os ile cikalim
Şey derler Sara bu sene 10 numarada süre alıyordu artık yeni orta sahamız Sara olacak içten çözdük diye övünürler.Oyuncu baktığımız mevki değil. 10 no oyuncu. Asıl alınacak orta saha değildir ancak ekstra orta sahadır ama u23'e de girmiyor.
Lille zamanı iyiydi şuan nasıl bilmiyorum. Asprin alınmasaydi olabilirdi şuan gereksiz olur.Galatasaray, Marsilya forması giyen Angel Gomes’in şartları hakkında bilgi aldı. (Ertan Süzgün)
fbde çaktı golü aslında tam zamanıYeminle zor tutuyorum kendimi kufur etmemek icin..Ziyaretcilere de acmiyorsunuz forumu kuduruyorum ceza alinca..Transfer donemi tam bir izdirap cezali olmak
donk ağabey gibi heybetli babayiğitler lazımtoreyra ile aynı boyda angel
leng de kısa keza yunus da
duran toplarda 5 kisiyle mudafa ederiz artik bu herifler aynı anda sahada olursa