Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav sacma sapan seyler yapmayalim lookman firsati varsa alalim. Lang olsa bile. Aklima acunun nesyri var cenk var dzeko var cumlesi geldi... Lookman alinabiliyorsa alinmaliii!!!!!!!

Angel Gomes'i alacağıma 6 no'ya u23 alıp üstüne Lookman çekerim eğer ki konuşulan maliyetlerdeyse.
Angel Gomes bedavaya gelecek gelirse kiralık. Lookman için 40 milyon bize maliyet olarak uymaz Lookman. Angel Gomes'i de zaten bakın boş yabancı hakkı bırakmadık için göstermelik yapılacak bir kiralamadır işte.

Abi bu ne 1.68 den bile kısa duruyor
Torreira ile birlikte sahada olduğunda her maç banko kornerden gol yeriz

Bugün peşin ödeme yaptığım digiturku iptal ettirdim arayıp. Bana bozuk kutu verdiler, sene başından beri problem yaşıyordum, dün akşam tamamiyle gitti. Ra dl hatası verdi. Müşteri hizmetlerini aradım, servis göndeririz ama 700 TL ücret alırız dediler. Bende bozuk kutu verdiniz benden kaynaklı değil dedim, kabul ettiler bozuk kutu verdiklerini, ama servis ücretini yinede ödemem gerekiyormuş. İptal edin dedim, paramı geri iade edin dedim, peşin odedigim şey için ekstra 2000 TL daha istediler şaka gibi. İptal edin, sizi mahkemeye vericem vermediğiniz hizmete para istiyorsunuz dedim, dilerseniz size özel servis ücretini 12 ay taksit yaparız dediler. İptal edin dedim, totalde 35 dklik konuşma sonunda iptal işlemlerine başladılar. Abv böyle soyguncu düzenin.

3 harfli kabilesi
B0DD2B97-64AC-4157-9728-2E5AF311CF80.webp

Baby Terim Öner ben de film önereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt