Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda bence vizyon olarak bizi taşır. Ama biz birazda gelmeden önce birşeyler başarmış mi diye bakıyoruz. Okan hoca ligte sampiyonluk, kupa filan elde ederek geldi.arda bu isi artik ogrenmistir okan gidecekse gelsin bence
Fransa 2. liginde 30 milyon euro istiyor takımı ve oyuncu TR'ye gelmiyor diye biliyorum.Patrick Zabi kim?
Onsuz olur mu yav? Oğlu da giriyordur.transfer toplantılarına mehmet özbek giriyormu acep
Transfer yapan ṣerefsiz oglu ṣerefsizdir
2. ligde 30 milyon değerlenmesi ilginçmiş. Hiç haberim olan bi adam değildi.Fransa 2. liginde 30 milyon euro istiyor takımı ve oyuncu TR'ye gelmiyor diye biliyorum.
Kural fenere göre değişirSeneye yabancı sayısı 2 azalacak, bonservisli oyuncu almak risk bu dönemde.
Kulubu 100 bin euro ya almisFransa 2. liginde 30 milyon euro istiyor takımı ve oyuncu TR'ye gelmiyor diye biliyorum.
Değişse bu sene değişirdi ya hazır biz eksik yabancıyla kalmışken. Gerçi AkOç geri gelirse belli olmaz.Kural fenere göre değişir