Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.235
- 6.899
- 1.738
Çöp mü dersin kral bu arkadaş içinmagassa gibi gereksiz bir çöpü transfer edince atletiko veya juveye rakip olabileceğimiz şeklinde bir kanıya mı varmış acaba bunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çöp mü dersin kral bu arkadaş içinmagassa gibi gereksiz bir çöpü transfer edince atletiko veya juveye rakip olabileceğimiz şeklinde bir kanıya mı varmış acaba bunlar
Yunanlara bak yav 1 takım CL 2 takım al 1 takım kl de devam ediyor biz ona 30 buna 20 rezillik tam
Büyük başarı abi diyecek bişey yok1 euro bile harcamıolar hem de heis
Singo harbi şuanki durumdan bağımsız ne akla hizmet savunma oyuncusuna o kadar büyük maliyete girdiler anlamak güçboey arkasindan once assignon skautlayip kacirmamiz, sonra doue skautlayip kacirmamiz.
ardindan 12’ye jelert almamiz ve tutmayinca 30 verip singo almamiz.
singo sakatlaninca dursun ozbek’in pahali noname transfere kusmesi ve bu yuzden belki de bir suru yeni wonderkid kaciriyor olusumuz…
bugün eski açık izledim oraya da sponsor olmuşlar 5 dakika reklam yaptılarahlatçılarda baya para var
ve hayvan gibi fors var
herifler çorumda düğün yapıp
düğüne giden otoyollardaki radarları kapattırmışlardı misafirler otobanda 300len basıp gidebilsin diye
yannız bu tarz akp zenginlerinden Cimbom'a pek bi hayır gelceğini sanmıyom
inş yanılırım
bunlar Cimbom'a vermeye değil Cimbom'dan almaya gelir gibi geliyor
paranoya mı yapıyom pukimbugün eski açık izledim oraya da sponsor olmuşlar 5 dakika reklam yaptılar
Çorumlular şeyapar o eşşeği kaçmazparanoya mı yapıyom pukim
bunlar şeyapmayacağı eşşeğin önüne arpa kor mu?
bana komaz gibi gelmekte
Keşke çıkabilsek ve santrafor alabilsek
petrik zabi 3 mio fenermarkt değeri buna 30 isteyeceklerini sanmıyorum dursun paraya kıyarsa alınır.