Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allahım brezilya mıııı

Musaba........Asensio......Lookman
.........................Talisca.......................

Oğuz..............Kerem..............Nene
------En Nesyri / Cheriff...............

Lookman için Fb 35 veriyomuş 35+5 olursa alıyolarmış
ben anlamıyorum medya ve bizim taraftarlar niye muhasebecilik yapıyor konu biz olunca. 150 milyon harcanan sene diyorlar 70-80 zaten osiye verdik 30 singoya verdik 30 uğurcana verdik geri kalan paralar çok ütopik geliyor. fener sadece durana kiralama bedeli 20-25 verdi sene başı devre arası gundiziye 30 verdi şimdi de lookmana 40 vermeyi konuşuyorlar. sponsor gelirleri loca gelirleri zart zurt diyip divanda powerpoint sunumlarını yapıyorlar şimdi para harcamaya gelince mi para harcamayacağız oluyor ahmed kutucuya uğurcana verdiği parayı bay'ı satmadığı parayı cebinden versin.

ben anlamıyorum medya ve bizim taraftarlar niye muhasebecilik yapıyor konu biz olunca. 150 milyon harcanan sene diyorlar 70-80 zaten osiye verdik 30 singoya verdik 30 uğurcana verdik geri kalan paralar çok ütopik geliyor. fener sadece durana kiralama bedeli 20-25 verdi sene başı devre arası gundiziye 30 verdi şimdi de lookmana 40 vermeyi konuşuyorlar. sponsor gelirleri loca gelirleri zart zurt diyip divanda powerpoint sunumlarını yapıyorlar şimdi para harcamaya gelince mi para harcamayacağız oluyor ahmed kutucuya uğurcana verdiği parayı bay'ı satmadığı parayı cebinden versin.
biz fakiriz
florya parasını yedik
para kalmadı

Bu şerefsizlerin 14 yabancısı var. Forvetlerindeki iki aveli bir türlü birilerine kaktıramadılar. Orta sahadaki Bob Marley Fred'e sövüyorlar ancak her maç 11 oynatıyorlar ne hikmetse. Bunlar Lookman ve Kante'yi nasıl alacaklar? Parasını geçtim de nasıl bir operasyon yapacaklar yabancı kuralında?

Bizimkiler de boştaki yabancı kontenjanlarıyla avanak avanak geziyorlar ülke ülke. Tükürdüğümün iş bilmezleri.

Kendimizi güclendiremiyoruz bari rskibinn guclenmesini engelleyin o kadar ilgilendiğiniz adamı kaptırmayın bari ya bu psikolojik olayları hiç beceremiyoruz.

Marsilya'da yaprak dokumu devam ediyor.

Marsilya'nın 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Darryl Bakola, 10 milyon euro karşılığında Sassuolo'da. [F. Romano]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt