- 3 Haziran 2015
- 57.140
- 66.319
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben anlamıyorum medya ve bizim taraftarlar niye muhasebecilik yapıyor konu biz olunca. 150 milyon harcanan sene diyorlar 70-80 zaten osiye verdik 30 singoya verdik 30 uğurcana verdik geri kalan paralar çok ütopik geliyor. fener sadece durana kiralama bedeli 20-25 verdi sene başı devre arası gundiziye 30 verdi şimdi de lookmana 40 vermeyi konuşuyorlar. sponsor gelirleri loca gelirleri zart zurt diyip divanda powerpoint sunumlarını yapıyorlar şimdi para harcamaya gelince mi para harcamayacağız oluyor ahmed kutucuya uğurcana verdiği parayı bay'ı satmadığı parayı cebinden versin.Lookman için Fb 35 veriyomuş 35+5 olursa alıyolarmış
biz fakirizben anlamıyorum medya ve bizim taraftarlar niye muhasebecilik yapıyor konu biz olunca. 150 milyon harcanan sene diyorlar 70-80 zaten osiye verdik 30 singoya verdik 30 uğurcana verdik geri kalan paralar çok ütopik geliyor. fener sadece durana kiralama bedeli 20-25 verdi sene başı devre arası gundiziye 30 verdi şimdi de lookmana 40 vermeyi konuşuyorlar. sponsor gelirleri loca gelirleri zart zurt diyip divanda powerpoint sunumlarını yapıyorlar şimdi para harcamaya gelince mi para harcamayacağız oluyor ahmed kutucuya uğurcana verdiği parayı bay'ı satmadığı parayı cebinden versin.
Sizin locaya mı mensup? @Okan Masontolgahan mason mu çıktı