Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber yollayan futbolcular da, takımlarında yer bulamayan ve menejerlerinin takımlara yoklama çektiği oyuncular. Emin olsun ki onlar sadece bize değil daha bir çok takıma haber yolluyorlar acaba bi yerden birşey çıkar mı diye.

Biri de sorsa bu adama keşke, acaba kendi şirketlerine yönetici alırken, kendisine beni oraya alın diyeni mi alıyor yoksa rakip şirketlerde büyük başarı gösteren kişileri mi almaya çalışıyor

Lookman yerine sidiki alsalar keşke.

Lookman, sidiki, kante hepsini istiyorlar ve santrafor da konuşuluyor

Adımız gs , paramız bok ,imkan çok

İstisnasız her transfer dönemini burnumuzdan getiriyosunuz çapsız sürüsü 5 gün kala hala transfer toplantısı mı yapılır

Fb yi champ yapacaklar.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kurumsal iletişim sorumlusu kişi biraz uyanık olsa, yabancı kaynaklar dahil "Fenerbahçe, şubatta UEFA müsabakalarından men edilebilir." diye bir manipülasyon yayabilir ve oyuncuların transfer konusunda çekinmesini sağlayabilirdi. Günümüz dünyasında manipülasyonla yönetiliyor çoğu şey.

bu adamlar kesin transfer yasağı geleceğini biliyorlar, dolduruyorlar şimdiden gelmeden yasak

28 Yaşında adama versinler 40m Euro. Kendisine de 15 verirler. Batırsınlar kulübü. Bu maliyetlerle şampiyon fln olamazlar. Kerem yakında huzursuzluk çıkartıp kadro dışı kalır.
Abi ne fener ne biz batmayız adamlar saran sonrası gayet doğru hamleler yapıyorlar kimse kusura bakmasın bizim yönetim çok çok eksik 2 sezondur

Fb lookmanı alıyorsa Kanteyide alıyorsa baya baya dişli bir rakip olur ama hala avantaj bizde 3 puan farkı korumamız lazım, sahamzıda bunlara yenilmesek bile şampiyon oluruz, Geçen yıla benzer bir durum var. Bunlar yine mallık yapıp bizi yenmek için oynamazsa güzel olur, bizim yöntemimin yapacağı sadece iyi bir orta saha almak bunu yapmazlarsa ihanet var derim.

son gün ndombelevari bir şekilde kondogbia gelir gibi hissettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt