Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldılar diyelim yabancı olarak kimi gönderecekler anlamadım valla

20 tane yabancıları olacak. seneye ise 10+4
Nesri + Duran + Alvarez <-> Lookman + Sidiki + Kante olursa olur.

Nesri gitmezse Archi Brown'ı kadro dışı bırakıp muhtemelen Nene + Sidiki ile U23 kuralına uyup geri kalanda bu şekilde olur.

fb nin şampiyon olmasını sizden daha çok isteyen yoktur herhalde? fb şampiyon olsun ki Avrupalı elit hocalarınız gelip, 5 yıl şampiyonluk yüzü göstermesin.
Zaten fb şamp olamasın dogru durust top oynayalim diye hoca istiyoruz. Mr.buruk denk kadrolarla hocalık yapacak birisi değil

aldılar diyelim yabancı olarak kimi gönderecekler anlamadım valla

20 tane yabancıları olacak. seneye ise 10+4
Bu denklemi ben de anlamadım. Daha kante de var. Üç oyuncu göndermeleri lazim, avrupada transfer iki gun sonra kapanıyor. Bir sacmalik var ama bakalim.

Birçok fenerli şöyle diyor : menerimiz spor klübü gese gibi futbol klübü değil, bir çok spor dalından çok fazla para geliyor, kürek, eurolig vs. asdhlaskjhdaklds
Çok garip bize hep ekşi yazıyoruz o dallara ama bunlar çok para kazanıyor yersen.

Zaten fb şamp olamasın dogru durust top oynayalim diye hoca istiyoruz. Mr.buruk denk kadrolarla hocalık yapacak birisi değil
Kötü futbolla 3 puan mı? Süper futbolla 0 veya 1 puan mı? Ben sonuca bakarım. Sonucu aldıktan sonra koyim iyi futboluna. Zamanında iyi oynayıp hayal kırıklığı yaşadığımız bir ton maçtan sonra bu şekilde düşünmeye başladım. İyi futbol ve kötü skorda yıkım oluyor. O yüzden sonuç odaklı düşünülmesi lazım.

keremin yerine lookman aşırı upgrade olur acil fabian ruiz çekmemiz lazım dengelemek için

Loookmanı çok istedim ama fenere giden herif maldır pedro vol2 keremle birbirine girerler

Illaaa 40 milyon tek topçuya gömülecek Anlaşıldı. Huy oldu bu bizimkilerde aptal gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt