Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Umut yap da göreyim tarihte ilk limit cezası kime veirliyor gel iddiaya girelim limiti astigin an Tff o aldığın adamın lisansını bile iptal ettirir bize karşı olan düşmanları bilmiyorsun sanki.
Her şeyin bir yolu vardır limit işininde anlamı kalmadı başlangıçtan bu yana süre geçtikçe deforme oldu artık kimse umursamıyor beşiktaş bile B.B'den çıkamadı hayvan gibi maaş verip hayvan gibi transfer yaptı.

Gelirler üst düzey muhtemelen limit konusunda da sorunumuz yok 40 m euro adam alıyorsan 40 m euro limitten düşmüyor taksidi düşüyor ona göre ödeme planı oluşturur yoluna devam edersin.

Transfer yap görelim bakalım verebiliyor mu o iş o kadar kolay değil bu ülkenin en büyük takımı açık ara Galatasaray... Hakem konusu, saha dışı faktörler karışabilirler ama kulübe dokunmaya bi tarafları yetmez.

Şu an tek sorumlu Dursun Özbek'tir.

Renato nhaganın tipi harbi topçuya benziyor katkı verir bu bebe alalım
Tipe göre bakıp oyuncu almak doğru değil. Skills videolarından izlediğim kadarıyla boyu kısa ve güçsüz bir oyuncu, topu alıp sağına soluna vermekten fazlasını göremedim. Uzaktan şutları ve pas kalitesi de kötü gibi geldi bana. Ki skills videolarında bile böyleyse sıkıntı. Piyasa değeri 1 milyon oyuncu ve kulübü 10 milyon istemiş bu da ayrı saçmalık.
Porto da falan onunla aynı yaşta olup 35-40 milyon değerine şimdiden ulaşan oyuncular var. Portekiz liginde eğer bir oyuncuda büyük potansiyel görülüyorsa, yaşı 18 de olsa onun fiyatı bi anda patlayabiliyor. Bu oyuncu bana o ışığı vermedi maalesef

Nottingham feneri maymun eder kuvvetle muhtemelen elenir fener

Tipe göre bakıp oyuncu almak doğru değil. Skills videolarından izlediğim kadarıyla boyu kısa ve güçsüz bir oyuncu, topu alıp sağına soluna vermekten fazlasını göremedim. Uzaktan şutları ve pas kalitesi de kötü gibi geldi bana. Ki skills videolarında bile böyleyse sıkıntı. Piyasa değeri 1 milyon oyuncu ve kulübü 10 milyon istemiş bu da ayrı saçmalık.
Porto da falan onunla aynı yaşta olup 35-40 milyon değerine şimdiden ulaşan oyuncular var. Portekiz liginde eğer bir oyuncuda büyük potansiyel görülüyorsa, yaşı 18 de olsa onun fiyatı bi anda patlayabiliyor. Bu oyuncu bana o ışığı vermedi maalesef
İzledim bende az önce can sıkıntısndsn işin esprisindeyiz biraz benim gördüğüm güzel bir kumaşı var kesiciliği çok iyi değil hızı orta düzeyde pasör bi herife benziyor uzun pasları güzel atıyor biraz seriye benzettim ben bize uyan bir tarz değil

GS dönem bitene kadar transfer yapmak istiyor.
Abv sizin gibi muhabirlerin

Abdullah beyin olmazsa olmazı özel uçaktır öyle tatile tarifeli uçakla gitmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt