Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener uefadan elenşr zaten de inşallah geç elenirler biraz ilerlesinler umutları artsın oraya odaklansınlar sonlara doğru biz ligi götürmüş oluruz

Sidiki'yi Eylül ayında burada yazmıştım. Çok fazla iyi özelliğe sahip sansasyonel bir adam. Fener onu mundar edecektir ama insan üzülmüyor değil.

Maestro, umit ozdag ve dennisi alınıp kapatılabilirdi dönem. Oualiyle kapi açıldı vermeenle kapandi. Caber, magassa, gueye mueyye derken 50 tane orta saha sayıldı. Var mıdır bizim kadar aptalca bi transfer politikası aptalca kadro planlaması yapan başka bir takım.

10 milyona indirim istemek mi hani paramiz vardi lan bizim :asd:

Maestro, umit ozdag ve dennisi alınıp kapatılabilirdi dönem. Oualiyle kapi açıldı vermeenle kapandi. Caber, magassa, gueye mueyye derken 50 tane orta saha sayıldı. Var mıdır bizim kadar aptalca bi transfer politikası aptalca kadro planlaması yapan başka bir takım.

Yoktur

Üstüne basa basa söylüyorum lookmanu burada en çok isteyen 3-5 kişiden biriyim noa langla bağ kurabilirsek katkı verip ritim tutarsa lookmanın telaffuzu bile edilmez kalite ve yetenek bakımından lang çok daha üstün

Asist yapabilen kanat oyuncumuz yok arkadaş durumun ciddiyetini hala kavrayamıyoruz.

Sadece osimhen var ehehehe mantığından kurtulamayan zekadan eksiklik çekenler tarafından yönetiliyoruz.
Lang neden alındı? Sane'nin mevki mi değişti? 40 altına satan haindir denen Barış'a ne oldu?

fb aldı mı şimdi lookmanı nedir son durum? bizim arkadaşlar hiç girip fiyatı arttıralım falan da yapmıyorlar dimi

Geberik orta sahamizla anadolunun dinamik tempolu orta sahaları bile ezer bizi iyi izleyin ikinci yarı.

Ben olsam Aspirini listeye yazmam.
Gouri
Lang
Keita yazarim.
Lig için de Maestro veya Dennis alırım. Isimler değişebilir ama bu planla devam ederdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt