Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine kandırıldık..
Dursun madem para harcamayacaktı niye Hoca yöneticiler yancılar isim pompaladı durdu?

Reziller

Lookman çöp
Skriniar ağır
Asensio vasat
Lookman kötü
Talisca bitik
Kante 35'inde
Sidiki 19'luk çıtır
Lookman: Çöp diyen yok. Maliyeti çok yüksek
Skriniar: Evet ağır, TR hakemlerine dua etsin
Asesnio: Vasat diyeni görmedim. Düşüşteydi şu anda Fb'nin hücum aklı.
Talisca: Geldiği sezon çoğunlupun ortak görüşü fizik olarak bitik, aldıkları sene katkı vermez bir sonraki sezon verirse verir. Denilen gibi oldu geçen sezon katkı veremedi.
Kante: 35 yaşında bir oyuncuya 3 yıllık 12 milyon maaş verilmeli mi?
Sidiki: Oyuncuyu tanımıyorum ama yetenekli bir genç oyuncuya benziyor. Umarım almazlar.

Ederson
Semedo skriniar x x
Kante genduzi
Asensio talişka lookman
Şerif

Yazın da 2 yıldız alıp los galacticosu kurarlar

Ne almayi beceriyorlar ne satmayi yapacaginiz ise koyayim bu saatten sonra Mc Tominay cekemiyorsaniz alacaginiz adamada koyayim

Levent'i getirin bana

8gQAOn.gif

Lookman: Çöp diyen yok. Maliyeti çok yüksek
Skriniar: Evet ağır, TR hakemlerine dua etsin
Asesnio: Vasat diyeni görmedim. Düşüşteydi şu anda Fb'nin hücum aklı.
Talisca: Geldiği sezon çoğunlupun ortak görüşü fizik olarak bitik, aldıkları sene katkı vermez bir sonraki sezon verirse verir. Denilen gibi oldu geçen sezon katkı veremedi.
Kante: 35 yaşında bir oyuncuya 3 yıllık 12 milyon maaş verilmeli mi?
Sidiki: Oyuncuyu tanımıyorum ama yetenekli bir genç oyuncuya benziyor. Umarım almazlar.
kendi kendilerini gaza getirip duruyolar çocuk gibi

lookman kötü topçu değilmiş yapmayın yav :D

torreira ve yunus yüzünden ezdi geçti dostum

Ee dostum orta sahandaki tüm topçuların form olarak fizik olarak dökülüyor. Yedekten girecek adamın yok ne nicelik olarak nede nitelik olarak adamlardan üstün değilsin o bölgede ayrıca üstün olduğun bölgelerinden birine gittiler lookmanı aldılar o bölgedede öne geçtiler şimdi anlatsana burda bize nasıl şampiyon olacaz bu durumda bu kadroyla.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vallaha iyi moral bozdu bizim yonetim para var elit oyuncular ayagi cektiler.Her onune gelen 30 istiyor dediler Timber 4.5 milyona gitti sirf ayak yapiyorlar.

Juventus'u geçebileceğimizi zaten düşünmüyorum zaten Lemina, Juventus'a karşı ilk maç olmayacak en azından Konyaspor deplasmanına hazır bir Lemina olur tek kulvar için ideal kadromuz var Avrupa bu kulübe göre değil.

Fransız Ali Fransa liginin çöplerini mi getiriyor. Kulüp menajerlerin oyuncağı olmuş. Ya ederi 10 milyon olan adama 30 verecekler yada adı sanı duyulmamış bir çöp getirecekler. Tıkandılar basiretleri bağlandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt