Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee dostum orta sahandaki tüm topçuların form olarak fizik olarak dökülüyor. Yedekten girecek adamın yok ne nicelik olarak nede nitelik olarak adamlardan üstün değilsin o bölgede ayrıca üstün olduğun bölgelerinden birine gittiler lookmanı aldılar o bölgedede öne geçtiler şimdi anlatsana burda bize nasıl şampiyon olacaz bu durumda bu kadroyla.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cözüm belli gabriel sara entegre edilecek

torreira yerine adam alınacak veyahut devrim hanımdan rica edilecek 6 ay daha top oynanması saglacak

lemina riske edilmeden ufak ufak oynatılacak arkadına u23 genc alınacak

yunus benficaya satılacak

Bunu dün dediğimde bir arkadaş bana gülerek sallıyordu umarım o arkadaş çıkıp erkekçe özür diler en azından o karakteri ortaya koyar.
Kim neden sana sallıyordu? 30 milyona Lookman alacaklar diye haberler vardı dün ama görüldüğü üzere 40 milyona alıyorlar. Hala Duran ve Nesyri nereye gidecek anlamıyorum. Bu konuda gördüğün bir haber var mı?

Juventus'u geçebileceğimizi zaten düşünmüyorum zaten Lemina, Juventus'a karşı ilk maç olmayacak en azından Konyaspor deplasmanına hazır bir Lemina olur tek kulvar için ideal kadromuz var Avrupa bu kulübe göre değil.

ŞL geliri olmasa ben hemen elenelim derdim. Bu kadro 3 kulvarda gidemez mümkün değil hele ki Lang ve Asprilla kötü çıkarsa düşünmek bile istemiyorum.

Lookman: Çöp diyen yok. Maliyeti çok yüksek
Skriniar: Evet ağır, TR hakemlerine dua etsin
Asesnio: Vasat diyeni görmedim. Düşüşteydi şu anda Fb'nin hücum aklı.
Talisca: Geldiği sezon çoğunlupun ortak görüşü fizik olarak bitik, aldıkları sene katkı vermez bir sonraki sezon verirse verir. Denilen gibi oldu geçen sezon katkı veremedi.
Kante: 35 yaşında bir oyuncuya 3 yıllık 12 milyon maaş verilmeli mi?
Sidiki: Oyuncuyu tanımıyorum ama yetenekli bir genç oyuncuya benziyor. Umarım almazlar.
Bu yanına yazdığın defoları bizde de istediğine yazabilirsin. Skriniar, guenduzi, asencio ve lookman üst seviye topçular. Kompleks yapmaya gerek yok. Bizi taklit ediyorlar. Önceden sadece hep lemos rossi gibi topçular alırlardı

Ara transferde olası gözükmüyor - via: ali naci

Dedigim sey oyuncuyla alakali degil 30 verek demiyom buna. Ama hani paramiz vardi lan 10 milyon bons'a bile indirim istiyor herifler nhaga mesela. Kaca alacaksin 3 e mi ? Para var demeyi biliyorlardi simdi ona çok , buna çok ne iştir yani? Ha seçim oldugunu biliyoruz da karsinda adaymi var harcasan ne, harcamasan ne ? başımıza yari ali kesildin gitmiyorsun yani.

singoya 35, ugurcana 30, saraya 20 verilen yerde lookman gibi adama 40 hayli hayli veriliri gecelim bu isleri

bu adam daha yazin bayern, tottenham gibi takimlarin kapisindan döndü

pahali diyip duruyorsunuz, basimizdaki capsizlarin 40 milyona lookmandan daha iyi topcu alabileceklerini mi düsünüyorsunuz

bari net fark yaratacak bir topcuya verilmis olur o para

Kim neden sana sallıyordu? 30 milyona Lookman alacaklar diye haberler vardı dün ama görüldüğü üzere 40 milyona alıyorlar. Hala Duran ve Nesyri nereye gidecek anlamıyorum. Bu konuda gördüğün bir haber var mı?
O arkadaş kendini biliyor dün konuşalanların gerçekleşmeyeceğini sanıp sallamıştı neyse gerekli cevabı zaten almıştır zaten kendisi an itibarıyla başını kuma sokmuş saklanmıştır.

Duran'ı Napoli istiyordu muhtemelen oraya gider, Nesri konusu bilinmez ama çözülmeyecek iş değil sonuçta DK var oyuncu süre almak istiyordur bir tek 3'ncü Kante yerine oyuncu sorusu olur o da Alvarez'den çıkma şansları var olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt