Piyangodan önümuze dustu gardi sagolsun yav yanginla ilgili oldugunu sanmiyorum onun. Cuesta da dinledilermi mesela hayir aksine artistlik yaptilar. Yangin isi bir halta yaramiyor.Ama başka bir yangında osimhen geldi
Piyangodan önümuze dustu gardi sagolsun yav yanginla ilgili oldugunu sanmiyorum onun. Cuesta da dinledilermi mesela hayir aksine artistlik yaptilar. Yangin isi bir halta yaramiyor.Ama başka bir yangında osimhen geldi
Gene (Almada)n geldik.Veerdiler mi vermeediler mi?
Vay be sen de mi sattın dursun'u#YaTransferYaİstifa tagı gündem de
O futbolcu Fenerbahçe’ye gitmek üzere![]()
Osimhen forvet kıtlığı olan dünya da ilk beşte olan biri. Kanat oyuncusu ise sürüsüne bereket. Lookmandan daha kaliteli oyuncuları bu fiyata çok rahat alabilirsin. Bunları sorgulama gereksiz.siz kafayı yediniz iyice he
28 yaşındaki adama 40 verilmez diyorsunuz
27 yaşındaki osi ye 150 den aşağı olmaz diyorsunuz
1 senede emekli mi oluyor insanlar![]()
Yangın olmasa osimhen önerisini kabul etmezlerdi. Yangın olan bir dönemde osimhen işi kucağa düştü ve kabul ettiler. Lemina da yangın ile geldiPiyangodan önümuze dustu gardi sagolsun yav yanginla ilgili oldugunu sanmiyorum onun. Cuesta da dinledilermi mesela hayir aksine artistlik yaptilar. Yangin isi bir halta yaramiyor.
Cesurlar bir gün, korkaklar her gün ölür gonyali reyisYalan yok adamlar gümbür gümbür geliyor
Tir tir titrettiler arkadaş
O kadar para harcayıp maaş bağlıyorlar hep biz şamp oluyoruz. Enfes bir his.Lookman 40
Kante 10
Şerif min 25
Genduzi 30
Musaba 6
110 milyon Euro harcayacaklar biz ise
Aspirilla 0
Orta Saha 0
Lang 2 milyon harcamış olduk
Geleceği bilmiyoruz bu sene harcadılar geçmişte bu kadar harcamadılar sadece bu sene 200 m euro'ya ulaşmak üzereler.O kadar para harcayıp maaş bağlıyorlar hep biz şamp oluyoruz. Enfes bir his.
8 numara alalım diyoruz zaniolo
8 numara alalım diyoruz zaha ziyech teşekkür
şimdi 6-8 alalım diyoruz bu kez de lang asprilla
O kadar para harcayıp maaş bağlıyorlar hep biz şamp oluyoruz. Enfes bir his.
Yapılmasın demiyom ki zaten heis çok da etkili bir olay degil diyorum sadece.Yangın olmasa osimhen önerisini kabul etmezlerdi. Yangın olan bir dönemde osimhen işi kucağa düştü ve kabul ettiler. Lemina da yangın ile geldi
Oulai olur bu sefer.Gene (Almada)n geldik.
okan burugu istifaya davet edecegiz sportif direktör kendisiVay be sen de mi sattın dursun'u
Orta saha bir kenara yedek forvette yok. Osiye bir şey olsa işimiz icardiye kalıyor.
Osimhen piyangodan çıktı şampiyon olduk.
12 kişi mi oynayacağız denilen sezonun devre arası Lemina hocasıyla tartıştı piyangodan çıktı şampiyon olduk
Seferovic kazması golleri kaçırınca Icardi fırsatını gören Erden Timur kaptı geldi şampiyon olduk.
Bu sefer imdadımıza yetişecek görünürde bir fırsatta yok.