Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaraylı olduğuma eminim gerçekçi düşünüyorum 3 kulvarı kaldıracak kadro kapasitemiz yok 2 kanat almakla o çeşitliliği sağlamıyorsun merkezinde 2 tane kocaman delik var.

Gerekenleri yaparsın, çeşitliliği sağlarsın 3 kulvarda devam edersin yapamıyorsan orayı hak etmiyorsundur.

2 senedir Avrupa'dan elenip lige dönmesek şampiyon olamıyorduk bu senede yapılması gereken bellidir.
o iş öyle olmuyor korkak oynarsan kendini avrupa geliştiremezsin bu sene turu son ana kadar kovalamazsan seneye cl de tur atlayamazsın

Tamam orta saha almayın vazgeçtim, Lookman alın

4-2-3-1’e dönelim

2’yi Lemina Torreira Sara İlkay 4’lüsü dönsün

Sane/Yunus - Lookman/Aspirin - Lang/Barış
————————Osimhen

Bu ön 4’lü şampiyonluk da getirir kupa da

Bu yanına yazdığın defoları bizde de istediğine yazabilirsin. Skriniar, guenduzi, asencio ve lookman üst seviye topçular. Kompleks yapmaya gerek yok. Bizi taklit ediyorlar. Önceden sadece hep lemos rossi gibi topçular alırlardı
Kim için ne yazabilirsin? Lookman'a 40 milyonu verilmeyi mantıklı bulan kişiler Pape Gueye'yenin maliyetine neden takıyordu o zaman çöp ilan ediliyordu? Mesela bizimkiler alamadıkları için örnek veriyorum zamanında wonderkid olarak bakılan hala yüksek potansiley görülen Veermen çöp ama Sidiki çok iyi oyuncu. Aslında dediklerinizin tersini yapan sizsiniz. Lookman'da hala aynı noktadayım 28 yaşında Lookman'a 40 milyon bonservis verilmemeli. Noa Lang bir anda değersiz oyuncu oldu neye göre? Mevcutta Noa Lang'ın bonservisine 30 verseydi bizim yönetim onu da eleştirecektik yanlış mı?

o iş öyle olmuyor korkak oynarsan kendini avrupa geliştiremezsin bu sene turu son ana kadar kovalamazsan seneye cl de tur atlayamazsın
Seneye bir daha deneriz transfer yaparlar, kadro geniş olur, bir üst tura kusursuz kalırsak o zaman bu dediğin olur ama şu an olmaz, Juventus maçından daha önemli Konyaspor deplasmanı var adamlar hayvan gibi güçlendi.

Oulai için yeterince atmosfer hazırlandı son dakika düşsün artık.

Okan hocam bakalım daha ne kadar Abdullah kankasını ve Dursun başkanını savunacak. Halbuki biraz sallantıya girse ilk kendini satacak kişi başkanı olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt