Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_5733.webp

Kop da gelsene kara oglan

singoya 35, ugurcana 30, saraya 20 verilen yerde lookman gibi adama 40 hayli hayli veriliri gecelim bu isleri

bu adam daha yazin bayern, tottenham gibi takimlarin kapisindan döndü

pahali diyip duruyorsunuz, basimizdaki capsizlarin 40 milyona lookmandan daha iyi topcu alabileceklerini mi düsünüyorsunuz

bari net fark yaratacak bir topcuya verilmis olur o para
Lang lookman dan kötü değil bu arada sadece menatalini görcez olay orda. Lookman iyi oyuncu lang da iyi oyuncu burası dengelendi fenerle ama onların aldığı ne vereceği daha net bizimki ise taraftarla bağ kurarsa acaip şeyler izletebilir. Tek başına büyük takımları düdkleyen bir herif. Bakalım görcez. Bence de bu maliyet Lookman için cok. Ben olsam o paraya almazdım

yine şaşırtmadı yönetim, yine hüsran.

defolsunlar artık, sattılar mı şampiyonluğu ne ben anlamadım, bu kadar amatörlük olamaz

İtalyan basınına düşmeye başladı lookman .herhalde bu akşam veya yarın en geç açıklıyacaklar ..yazık valla

Bari Melo'ya bir Alo desinler. Melo Brezilya liginden oyuncu söylesin bunlara. Kendi seviyesinin yarısı kadar olsa bile şov yapar bu takımda.

bizimki salaklık. 1 sene önce gideceği belli olan Muslera yerine son dakika Uğurcan' ı getiren de bunlar ( Uğurcan kesinlikle çok iyi oynuyor ) Sadece planlama bu bu adamların..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt