- 4 Ağustos 2009
- 90.910
- 72.227
- 5.358
Lokman pazartesi günü 11de olur, lang pazar günü kadroda olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanmam ya en fazla 25-30 daha çıkar gibine bileyim 40 lookmana veren buna 55 de verir yani.
Pape gueye'yi beğenmiyorlardı diye 40 milyonu çok buluyorlardı. Lookman'ı beğenmeyen mi var. Lookman 28 yaşında olduğu için bonservis geri dönüşü olamayacağı söyleniyor ama her topçudan bonservis dönüşü olmak zorunda değil. 3-4 yıl üst düzey katkı o paranın karşılığını vermiş oluyor zatenKim için ne yazabilirsin? Lookman'a 40 milyonu verilmeyi mantıklı bulan kişiler Pape Gueye'yenin maliyetine neden takıyordu o zaman çöp ilan ediliyordu? Mesela bizimkiler alamadıkları için örnek veriyorum zamanında wonderkid olarak bakılan hala yüksek potansiley görülen Veermen çöp ama Sidiki çok iyi oyuncu. Aslında dediklerinizin tersini yapan sizsiniz. Lookman'da hala aynı noktadayım 28 yaşında Lookman'a 40 milyon bonservis verilmemeli. Noa Lang bir anda değersiz oyuncu oldu neye göre? Mevcutta Noa Lang'ın bonservisine 30 verseydi bizim yönetim onu da eleştirecektik yanlış mı?
Lookman falan takmadım ama bu üzer işte
Lookman falan takmadım ama bu üzer işte
Adamlar 50 kağıt harcadıkları kanat rotasyonuna 6 ay sonra bir 50 daha harcıyor. Burada da üzülenler falan var. Böyle sağlıksız bir yapıdan iyi bir şeyler çıkması imkansız. Forvet de bulamıyorlar doğru düzgün. İsmi geçen lavuğu tanıyan yoktur burada. En iyi ihtimalle ciddi huzursuzluk çıkar içeride. Çok ciddi maliyetler ve geri dönüşü olmayacak paralar bunlar. Nasıl yapıyorlar orası muamma tabi sıfır başarı ile de ağlanacak bir durum yok. Biz 6 almazsak o zaman yaparsınız yangınınızı.
inşGol krallığına oynuyor ne bu herif şimdi gelir ne de Strasbourg bırakır.
Okan hoca sampiyon mu yapsin? Osiye dua edelim o yapmazsa kimse yapamazNeyse dua edin okan hoca bir şekilde şampiyon yapsın. Böyle yönetilen takım eninde sonunda dağılır ama onu da söyleyelim
Buradaki herkesin 6 aydir yazdigi seyler bunlar.Bana da öyle geliyor durumu iyi özetlemiş.
99Okan b tier kaç
Geri dönüş diye diye ağzımıza edecekler.Pape gueye'yi beğenmiyorlardı diye 40 milyonu çok buluyorlardı. Lookman'ı beğenmeyen mi var. Lookman 28 yaşında olduğu için bonservis geri dönüşü olamayacağı söyleniyor ama her topçudan bonservis dönüşü olmak zorunda değil. 3-4 yıl üst düzey katkı o paranın karşılığını vermiş oluyor zaten
Bu yönetimin getireceği hocadan ne olacak. Ben de eskiden okan hocaya çok laf ederdim de vazgeçtim. Kıymetini bilinOkan hoca sampiyon mu yapsin? Osiye dua edelim o yapmazsa kimse yapamaz
Okan artik gitmeli. Iyi kötu sezon sonu vedalasilmali. Taktigi, planlari olan bi hoca gelmeli
bizim takım kesinlikle 3lüye çok uygun da maalesef o çapta bir teknik heyeti istihdam edemedik
emery hocam gelse öttürür