Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.947
- 21.028
- 2.233
Şunlara Kocaeli bir koysa diyeceğim de eminim süt dökmüş kedi gibi oynarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emery önce PSG ile rezil olmamayı öğrensin
Emery’i emdiler senelerce
Şimdi bi astonda hafif iş yapıyor
Yönetim burayı okumuyor.Medyada hadi olsun, buradakiler de bunu yapıyor
Villa da baya is yapiyor ama hem de ahim sahim bir kadrosu da yok... Bazi hocalara bazi takimlar fazla geliyor benim anladigim..Her iyi hoca buyuk takimi yikdizlari idare edemiyor
Adamlar 50 kağıt harcadıkları kanat rotasyonuna 6 ay sonra bir 50 daha harcıyor. Burada da üzülenler falan var. Böyle sağlıksız bir yapıdan iyi bir şeyler çıkması imkansız. Forvet de bulamıyorlar doğru düzgün. İsmi geçen lavuğu tanıyan yoktur burada. En iyi ihtimalle ciddi huzursuzluk çıkar içeride. Çok ciddi maliyetler ve geri dönüşü olmayacak paralar bunlar. Nasıl yapıyorlar orası muamma tabi sıfır başarı ile de ağlanacak bir durum yok. Biz 6 almazsak o zaman yaparsınız yangınınızı.
kral sen yazın "klopp gelmeyecekse okanın gitmesinin bir manası yok" vs demiyor muydun ne oldu böyle fikrin değişti
Buna katiliyorum Erden Timur cok babacan adamdi futbolcularla iliskisi mukemmeldi. Mertens gibi Sneijder gibi bir Sportif Direktor sart benceErden Timur'u harcadıkları için transferde de vizyonsuz ve plansız kaldılar. Adamın ikna ve pazarlık kabiliyetinden de yararlanamıyoruz.
Kazanmamız benim icin buyuk sürpriz olur.Millet haftasonu oynanacak olan Kayserispor'u bile kek görüyordur adamlar kadrolarını genişletti ölüm kalım maçlarına çıkıyorlar biz Avrupa'dan döndük orta saha rotasyonumuz zaten yok görünenden zor geçecek.
Antep'in yarısı yoktu oynadığımız futbol leş ötesiydi, Karagümrük maçı keza öyle bir tek Osimhen faktörümüz var yatıp kalkıp Osimhen'e dua etmek lazım ama mağlum hocamız Icardi sevdasıyla Icardi atarsa 1 puan altın değerindedir derim.Kazanmamız benim icin buyuk sürpriz olur.
Tencere kapak misali, birbirini bulmuşlar.. beraber gitsinlerBu yönetimin getireceği hocadan ne olacak. Ben de eskiden okan hocaya çok laf ederdim de vazgeçtim. Kıymetini bilin