Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 Şubatta ismi wifi şifresinden hallice yedek kulübesinde oturup Okan’ı üzmeyecek 1 tane orta saha alıp kapatırız transferi

Emery önce PSG ile rezil olmamayı öğrensin

Emery’i emdiler senelerce

Şimdi bi astonda hafif iş yapıyor

Villada baya is yapiyor ama hem de ahim sahim bir kadrosu da yok... Bazi hocalara bazi takimlar fazla geliyor benim anladigim..Her iyi hoca buyuk takimi yildizlari idare edemiyor

Villa da baya is yapiyor ama hem de ahim sahim bir kadrosu da yok... Bazi hocalara bazi takimlar fazla geliyor benim anladigim..Her iyi hoca buyuk takimi yikdizlari idare edemiyor

Emery için yazdığım hafif goygoydu zaten.. Ama bugüne kadar hep beklentinin düşük olduğu yakınlarda iyi iş çıkartan bir hoca oldu.

Ve dediğin gibi, büyük isimlerle anlaşmakta zorluk çekiyor

Vay be lookmani da aliyorlarmis hic ihtimal vermiyordum...Herifler sadece kisin 100 milyon para harcayacak

Emery underdog kulüpleri avrupada başarıya taşımak için en doğru profil ama gelmez bize

Adamlar 50 kağıt harcadıkları kanat rotasyonuna 6 ay sonra bir 50 daha harcıyor. Burada da üzülenler falan var. Böyle sağlıksız bir yapıdan iyi bir şeyler çıkması imkansız. Forvet de bulamıyorlar doğru düzgün. İsmi geçen lavuğu tanıyan yoktur burada. En iyi ihtimalle ciddi huzursuzluk çıkar içeride. Çok ciddi maliyetler ve geri dönüşü olmayacak paralar bunlar. Nasıl yapıyorlar orası muamma tabi sıfır başarı ile de ağlanacak bir durum yok. Biz 6 almazsak o zaman yaparsınız yangınınızı.

Budur yani... Elbette iyi oyuncular almalarını istemiyoruz ama gelirken bir sürü "iyi oyuncu" aldılar, hepsinin defoları ağır bastı. Birinin yaşı ağır bastı, birinin mental problemleri ağır bastı... Faydalı bile olsalar tatmin etmediler... Lookman'ın da eksikleri, defoları var, pahalı da bir oyuncu... Kendi de tutmayabilir veya en azından daha acil ihtiyaçları olan santrafor mevkisine gerçekten hemen katkı verecek iyi bir oyuncu almalarına engel olabilir... Kadro içinde Kerem başta toksik problemlerin fitilini ateşleyebilir... Tedesco'nun da yıldız oyuncu veya kadro yönetimi soru işareti...

ÖNEMLİ OLAN BİZİM EKSİKLERİMİZİ DOĞRU ŞEKİLDE GİDERMEMİZ. Eğer şampiyonluğu verirsek kendi kadro zaafiyetlerimiz yüzünden veririz. FB Lookman'ı aldı diye değil...

Millet haftasonu oynanacak olan Kayserispor'u bile kek görüyordur adamlar kadrolarını genişletti ölüm kalım maçlarına çıkıyorlar biz Avrupa'dan döndük orta saha rotasyonumuz zaten yok görünenden zor geçecek.

Millet haftasonu oynanacak olan Kayserispor'u bile kek görüyordur adamlar kadrolarını genişletti ölüm kalım maçlarına çıkıyorlar biz Avrupa'dan döndük orta saha rotasyonumuz zaten yok görünenden zor geçecek.
Kazanmamız benim icin buyuk sürpriz olur.

Neyse
Dua edelim de fener en az 2 tur atlasın. O ara sürpriz puan kayıpları gelebilir.

Kazanmamız benim icin buyuk sürpriz olur.
Antep'in yarısı yoktu oynadığımız futbol leş ötesiydi, Karagümrük maçı keza öyle bir tek Osimhen faktörümüz var yatıp kalkıp Osimhen'e dua etmek lazım ama mağlum hocamız Icardi sevdasıyla Icardi atarsa 1 puan altın değerindedir derim.

Kasalarından para çıktığını düşünmüyorum. Sadettin in cebinden para verdiğini de düşünmüyorum. Başka bi is bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt