- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Abdülkerim mesaj attı fb yüzyılı başlıyor Konyaspor'a dönüyorum diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb yönetimi transferde hızlı ve iş bitirici. Hemen onu al onu gönder günler içinde bitiriyorlar işlerini. Bizimkilerin ne yaptığı belli değil
başkanlık göreceğini sanmıyorum bizdeFatih hoca teknik direktörlük değil başkanlık yapmalı artık
14 senelik dönemde forumda bir haber paylaşan Alper admin birde 4-5 kişi kalırdı 2 masa okey takımı çıkmazdıaynen renktaş bazılarının febe transfer övgüsü Galatasarayb sevgisinden bile fazla.Keşke febeli olsalardı denilcek çok kişi var .Bunlar 14 senelik şampiyonluk hasreti döneminde en ağır febeli olurlardı kesin
aynen sana iade ediyorum bu cirkin laflariniTotem mi yapıyorsun yapmıyorsan keşke febeli olsaydın dedigimlerindensin
Şampiyon olmayıp Dursun ve Okan ikilisinden kurtulmak mı ?
Şampiyon olup yine bunları çekmek mi ?
Ben şahsen ilk seçeneği tercih ederdim şu anda.
Para harcamamiz yasakken zorHemen gidin almadaya 20 teklif verin ve atletico lookman alsın
Akhisar başak kanıt olunca neden albertin Avrupadaki başarısı görünmüyor yada bu başarılara rağmen kendini kanıtlamasını bekliyoruz. Ne başarısı var okanın? Lig şampiyonluğu mu? Mertens İcardi Osimhen ile şampiyonluk.. İsmail kartal da 99 puan toplamıştı dede çeko ile… hatırlatırım.. sadece değişimden korkuyoruz ve bahaneler üretiyoruz. Albert yaptıkları ile Okanı cebinden çıkartmıştır ve çok daha iyi olduğunu Avrupa’da kanıtlamıştır . Nokta.okan buruk da akhisar, rize, başakşehir ile filan kanıtladı ona bakarsan
riera büyük potansiyel ve belki 5 tane okan buruk edecek
ama şu an geldiğinde okanın yakın dönem başarılarının altında ezilir
ya okan başarısız olunca gelsin ya da öyle bir başarı göstersin ki kimse niye şampiyon hoca yerine getiddiniz diyemesin
totem yapıyorsan sıkıntı yok renktaş çirkin bir lafta yok ortadaaynen sana iade ediyorum bu cirkin laflarini
fb transfer övgüsünün gs sevgisi ile ne ilgisi var. fb konusunda kompleks yapmaya gerek yok. 3 yaşındaki çocuk gibi gs cici fb kaka demenin ne faydası var gs'ye. Eleştiri ve realist olmak gs'nin menfaatine olan birşeydir. Gs sevgisi yüzünden insanlar dert ediniyor fb'nin transferlerini yapıp gs'nin yapamamasınıaynen renktaş bazılarının febe transfer övgüsü Galatasarayb sevgisinden bile fazla.Keşke febeli olsalardı denilcek çok kişi var .Bunlar 14 senelik şampiyonluk hasreti döneminde en ağır febeli olurlardı kesin
Sen Konya'lı mıydın lan?Abdülkerim mesaj attı fb yüzyılı başlıyor Konyaspor'a dönüyorum diyor.
ya burda biri yeterki lokman atleticoya gitsin gerekirse bize hattirck yapsın dedi unuttum adınıNefret seviyesine bak galatasaray'ın şampiyonluğu kaybetmesini isteyecek seviyeye mi geldi. Çıkar kutlarsınız o zaman fenerlilerle sonra da forumda ego tatminin yaparsınız ben demiştim demek için.