Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş bissouma ve Oulai alıp gelin. Başka birşey istemez beceriksizler. Hiç olmazsa para monacoya filan gitmemiş olur.

Beyler ben forumu bıraktım,tek tutkusu araba, genel ev, futbol ve erkek arkadaşıyla ormanda mangal yakmak olan 45 yaşındaki maskülen bir kaynak ustasının, bir sabah aniden regl olmasıyla alt üst olan yaşamını konu edindiğim bir roman üzerinde çalışıyorum.
?

Oulai bize gelmiyorsa Lemina, Sallai ve Osimhen'i 6 aylığına onlara verelim de Trabzon şampiyon olsun

bu sezon şampiyon olamazsak bu transfer döneminden dolayı olacak ve hoca yönetim hepsi gider, bu yüzden aksiyon alacaklarını tahmin ediyorum umarım Zakaria gibi bitik adamlara para gömüpte şampiyonluğu kaybetmeyiz

bu sezon şampiyon olamazsak bu transfer döneminden dolayı olacak ve hoca yönetim hepsi gider, bu yüzden aksiyon alacaklarını tahmin ediyorum umarım Zakaria gibi bitik adamlara para gömüpte şampiyonluğu kaybetmeyiz
Hep bu akılsız yönetimin gitmesi için hem de taratarın okan hocanın kıymetini bilmesi için böyle bir dönem şart bize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt