Ulas Dogan
Kırmızı Üye
- 23 Kasım 2008
- 2.419
- 484
- 1.823
TS için yazmışlar. Oulai yavaş yavaş yükleniyor galiba?
Gelsin renktas birak gelsiiinnnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TS için yazmışlar. Oulai yavaş yavaş yükleniyor galiba?
Biz özellikle orta sahaya doğru hamleler yapmazsak her türlü zorlanırız. Bizim Lemina'yı rahatlatacak hatta onu gerektiğinde stoperde rahatlıkla kullanabileceğimiz 1 orta saha almalıyız sonrada driplingi olan uygun maliyetli bir genç orta sahaya da yatırım yapılırsa çok iyi olur.
Sarr daha 8 ve öne gittiği için arkada alan savunmakta sıkıntı çekebiliriz gibi geliyor. O yüzden ekstra bir orta saha daha olsa iyi olur diye düşündüm. Pape Sarr'ı almayı başarsınlar da varsınlar diğer oyuncuyu almasınlar. Alabilecekleri bir oyuncu değil zaten Pape Sarr.Oda yapılabilir de ama sarr ı aldik diyelim o sekılde de burada da yine
Leminayi Sarr oynarken de stopere çekebilirdik ki. Torreira Sarr Sara orta sahası arkada lemina o macta stoperde diyelim. Burada ne yanlis ki orta saha kurgusunda. Ben herhangi bir olmamıslık görmüyorum.
Bu kervan yolda düzülür diye düşündüler ama düzülen yine biz olduk..tez zamanda gitmeleri lazımEllerine yüzlerine bulaştırmayacağını bilmeyen var mıydı ?
Halada zakaria diyorlar
Bi de bunların alacağı ortasaha daha takıma alışacak da juve maçına çıkacak. Böyle iş bilmezlik olmazrenato nhaga ne ilkokul çocuklarıyla juventus'un karşısına mı çıkacaksınız
bu herifleri acil istifa ettirmek gerekiyor
En iyi 6 numarayı da alsan okan oynatmaz alışsın diye yönetimle beraber okan da yol almalıBi de bunların alacağı ortasaha daha takıma alışacak da juve maçına çıkacak. Böyle iş bilmezlik olmaz
Zakaria mükemmel müthis oyuncu AMA OYNARSAZakaria'yı bu şekil açıklarız. Survivor Galatasaray. Sakatlar vs Gönüllüler.
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi