Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.908
- 9.318
- 2.538
Oulai için belirlediğim 32 milyon euro tavan fiyatını 23 milyon euroya düşürdüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan gueye gelmezse istifa ederim demiş
Son gün 45 + Kutucu + %20 pay olacak gibi oraya gidiyoruz ben bu filmi daha önce gördümOulai için belirlediğim 32 milyon euro tavan fiyatını 23 milyon euroya düşürdüm
Harbi az daha o kolsuzu da sokacakti.edersonuda sokacaktı dursun mudahale etti allahtan
Yedekte adammi varda bizim haberimiz yok.Yönetim gelen oyuncuların takıma adapte edilmemesi sürekli yedek olmasından sıkılmış
Yine soktu sanki noldu. 1,5 senedir kaleci lazım belli son gün Uğurcan için ts ye domaldık Uğurcan dan memnun olmakla birlikte durum buHarbi az daha o kolsuzu da sokacakti.
Hazır düzeninize başkaldırmışken banlayın beni.1 üye banlanmalı 1 kurban verilmeli
Stoprr oynayabilen Sağbek diye tutturup aldirdiktan daha sonra sprint atip geri donunce sakatlaniyor. Stoperde dusunuyorum söylemiMevkisini bilmediği adama 30 milyon verdirtti kolparator
Yönetim de demiyo ki ne yapıyon hoca

Kötü biri degilim hocamHakkaten ugursuz gudubet olarak gorunen bazi uyeleri banlamak guzel fikir..
Bu hususta bir yaptirim olacaksa birkac aday var kafamda oneride bulunabilirim
Inzaghi oynatmiyodu ama Chivu as 11 topcusu yapti