- 3 Temmuz 2012
- 139.560
- 87.983
- 5.338
buyrunHakkaten ugursuz gudubet olarak gorunen bazi uyeleri banlamak guzel fikir..
Bu hususta bir yaptirim olacaksa birkac aday var kafamda oneride bulunabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buyrunHakkaten ugursuz gudubet olarak gorunen bazi uyeleri banlamak guzel fikir..
Singo yüzünden böyle olduysa demek ki adam pert çıktı yedeğe yalandan alıyolar ordan da linç edilmemek içinoooo yeni gördüm
dursun okanın futbol aklını sorguluyor
bu iyi bir haber hernekadar gueye konusunda okana katılsamda
Listelerimin olmazsa olmazlari S.K. ve R.B.buyrun
Kendini Galatasaray’a feda eden bir nefer daha. 2100 yılına kadar banladımBanlayin abi ben okeyim
Allah'a emanet gençler ben bir hafta yokum.
Demek ki bi sportif direktör istihdam edilmeli transferi o yönetmeli. Bu herif bizim içimizden geçti resmen3-5-2 oynıcaz diye Frankowski Morata aldırıyor, 1 maç sonra vazgeçiyor
Angelino aldırıyor yok bu 3lüye uygun diyor dönüyor yine 352 beki Köhn alıyor.
Sayayım mı lan daha
30 ile bitse iyiydi. Frankowski ve Jelert'i de aldırttı.Mevkisini bilmediği adama 30 milyon verdirtti kolparator
Yönetim de demiyo ki ne yapıyon hoca
Listelerimin olmazsa olmazlari S.K. ve R.B.
N.T. - O.M. S.B. 3unden 2si
D.K. ( mutlaka )
A.K.
N.L.
A.B. ( mutlaka)
S.Ü. ( bu zaten sover 2 gune siz karar verin)
O.Ş.
Hakkaten ugursuz gudubet olarak gorunen bazi uyeleri banlamak guzel fikir..
YelertOkan hoca’ya singo elestirisi dogru
Singo degerli bir oyuncu ve genel de monaco satis yaptigi zaman ucuza birakmiyor bu piyasa da bilinen birsey
Bizim gibi bir takimin sag bek ve stoper oynayan bir oyuncu’ya bu kadar bonservis vermesi dogru degildi o dönem de yazdim bunu
Tottenham falan alsa mesela ses etmezsin cünkü finansal sikintisi olmayan ve her türlü bonservisi ödeyen bir kulup
Hoca’nin görev de oldugu senelerde alinan oyuncular oldu ama büyük zarar ettigimiz oyuncu pek yok cuesta ve zaniolo bile cikaracak bonservis bedellerini
Ama singo da büyük ihtimal zarar edilecek maas’indan dolayi
Ha birde yusuf demir var ama okadar da olsun bu kulube daha önce kimler transfer oldu ne zararlar ettik gecmiste