Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Galatasaray, Can Armando Güner'i alacak bu dönem için galiba. Onu yetiştirecekler."
Galiba trans yapacağız

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Untitled-1-removebg-preview.png
deyip nöbete noktayı koyalım

Haluk kamili sen orta sahaya osimenin orta saha hali gelecek paraya kıyılacak diyip 2 ay clickbaitle programlarını izletip etkileşim kasmadın mı

Sırtından pıçakladığın gökhan gs transfere para harcamayacak dediğinde onu yalanlayıp harcayacak demedin mi

Şimdi harcamayacak mı oldu

Ulan yürü asabımı bozma akşam akşam

Rodop
Arthur Vermeeren, RBL'den Marsilya'ya kiralık durumda, oyuncu gelmeye istekli.Galatasaray transferi kiralık olarak bitirmek istiyor, Almanya-Fransa hattında bu transfer için çözüm aranıyor.

Haluk kamili sen orta sahaya osimenin orta saha hali gelecek paraya kıyılacak diyip 2 ay clickbaitle programlarını izletip etkileşim kasmadın mı

Sırtından pıçakladığın gökhan gs transfere para harcamayacak dediğinde onu yalanlayıp harcayacak demedin mi

Halukun içyüzünü 2 sene önce falan çözmüştüm. Kötülüğün vücut bulmuş hali bu adam

Helal olsun gökhan dinçe adam ısrarla aynı şeyi söyledi diğerleri hayal satarken

Oulai’nin öyle 30-40 milyon edeceğini de hiç sanmıyorum. Tutsa bile Avrupa’dan alacakları max teklif 25 olur bence.

Salainin os hali gibi mi
Yoksa midşö malı gibi mi
İnan şu an kendisi bile bilmiyordur. Hantal mı değil, çalışkan mı sayılır ama henüz 20 yaşında. Çok çok ciddi bir potansiyel barındırıyor oyunun iki yönü için de ancak o eşiği geçebilecek mi belli değil. Bizim takımda bir şeylere ilaç olabileceğini sanmıyorum mevcut haliyle. Yatırım gözüyle bakılıyorsa da bir şey diyemem tabii ki ancak 20 milyondan 2 büyük transfer yaptı bile şu yaşında ve hala gittiği yerde ben varım diyemiyor.

Dursun seçim var diye çok para harcamak istemiyormuş. Kiralık oyuncu istiyormuş. Okan da net oyuncular istiyormuş

Bir önceki seçim döneminde aurier köhn vinicius gelmişti. Şampiyon olunmuştu

Bu sefer bu profilde oyuncular alırsak şampiyonluk gelmeyebilir ki gelmez

Rakibin alacağı adamlar ortada

Sen şampiyon olamazsan yine seçilemezsin.

He dersen ki aday olmucam, camiada arkamdan da laf edilmesin, bu yüzden para harcamıyorum (mustafa cengiz kafası) onu bilmem

Lafın kısası ne yaptığınızı bilmiyorsunuz. Özellikle yönetim.

Hemen şuanda gidin nkunku kiralayin , mateta milan yapacak.Gidin nkunku alin magassayi da çekip 442 oynayın

Singoyu israrla istiyorum demeyi ve tutturmayi biliyorken. Cuesta ya hayir dememesi peki kim görse anlar o herifin boş adamin teki oldugunu 8 verdirmez almayin bunu der.
Bizim en büyük transfer fiyaskomuz saradır.
Kimse bahsetmiyor bundan.Savunmak için taklalar atılıyor...Ondan sonra kalkıp okan buruk falan eleştiriyor adam .Eee seninde farkın olmuyor okandan..
Biz neden harıl harıl orta saha arıyoruz.20 milyona aldığımız orta saha bekleneni vermiyorda ondan.Bana göre verememeside normal.
Galatasaray tarihinde bu kadar yetersiz olupda bu kadar övülen başka bir oyuncu yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt