Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.079
- 11.833
- 1.993
Gelmez hocam şu anLang baktı yönetimde iş yok transfer işine başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmez hocam şu anLang baktı yönetimde iş yok transfer işine başladı
son model ziyehBu Langın normal tipi bu mu yoksa bu herif keş gibi duruyor fotolarda falan insallah taklaya gelmeyiz
Ziyech kalsaydı kanatlardan snopp dogg sesleri yükselirdi çarşaf çarşafBu Langın normal tipi bu mu yoksa bu herif keş gibi duruyor fotolarda falan insallah taklaya gelmeyiz
Millet yoruldu bıktı artık her transfer dönemi aynı rezilliklerTaraftardaki tepkisizlikten de cesaret buldular. Bizde de bir miskinlik var şu transfer döneminin başından beri o yüzden bu kadar rahatlar.
Taraftardaki tepkisizlikten de cesaret buldular. Bizde de bir miskinlik var şu transfer döneminin başından beri o yüzden bu kadar rahatlar.
Benim izlediğim skills videolarında orta sahanın umut bulutu gibi hissettim baya basıp koşuyordu adam yavTeknik pasör mücadeleden kaçan bi çocuk değil yav yana geriye 2 metreye pas veriyor diyorlar.
Marsilya-newcastle maçında izlemiştim öyle salak falan değil he bize uyar uymaz bir şey diyemem.
Masonum ökült bilgilere sahipbildiklerimi bilsen intihar ederdin