Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kufur serbest mi, son senelerin biriktigi tüm sinirime cikaracam@Vasfi Vural gerekli işlemleri hallet mod tayfası ayarla büyük geleceğiz ne kadar yavşak muhabir yorumcu varsa içlerinden geçeceğiz içlerinden

Done dealMaaşının 3 katının teklif edilmiş olması bir done değil yani.
Motz katilirsa bende varim, kendime yanliz hissetmem o haldeDuymadan bilemeyiz reis, bir şarkısın sen şarkısı eşliğinde kısa bir karoke videosu çekebilirsin merakımızı gidermek açısından.
Sami gitti dostum yawDesteklerim bu hamleni.
Sami gitti dostum yaw![]()
Şimdi gecmiyor muyuz lan sankiBenim türkceme tsak gecersiniz yav

Hazırlıkları yapalım gerisine bakcezKufur serbest mi, son senelerin biriktigi tüm sinirime cikaracam
Sen benle katiliyosun HakanMotz katilirsa bende varim, kendime yanliz hissetmem o halde
Takimda 30 tane kanat oyuncusu varken gittik iki yenisini aldık ama orta saha yok aklım almıyor gercekten
2100 mü oha, free sami
30 kanat nerede yav, yedek olarak kim vardı abi Yusuf muTakimda 30 tane kanat oyuncusu varken gittik iki yenisini aldık ama orta saha yok aklım almıyor gercekten
Oulai cok istiyom.. gelmiyecekse Maestro gelsin bari.. ama bu yonetim pek guvence vermiyor.. hic bir plan yada proje yok.. tipki Zanioloyu belese kiralayip ondan sonra rezil durumlara dusmek gibi oyuncusuzluk yuzunden