Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf Demir le başa çıkamayan adamlardan tff ye ali koç a falan kafa tutmasını bekliyoruz bizim iyimserlik seviyesi ilham vericiBiz bunlardan Transfer bekliyoruz bunlar daha yusufu bile sutluyamadi
Zerhanım yine gece gece algıda seçicilik çalışıyorsun, beline guvvet gardaşımİpi çözecek sandım
Çıldırdık.
Olmaz diyemiyorumEren ilk 11’de başlar Lang yedek.
Dr Disrespect gibi olmuş usta.
Daha iyileri olacak Hakan, bunlar beginnerYayin acarsak bunlari duymak istiyorum @Feramuz Kayalar @Gökhan Aytepe
Şampiyonluk verdiğimiz nerden çıktı abi tamam eleştirelim de.Bu Dursunu 2018 den beter göndermek lazım kulüpten. Herif seçimde bilançoyu makyajlayacak diye şampiyonluk veriyor göz göre göre, gerçi kulübü icraya veren adamdan ne bekliyorsak
Nasil konustugun degil de ne konustugun onemli renktas.Benim türkceme tsak gecersiniz yav
1. ihtiyaç olan yere transferi planlamayıp son hafta kim denk gelirse alacak olmasından.Şampiyonluk verdiğimiz nerden çıktı abi tamam eleştirelim de.
Hiç beklemeyin abi. Son gün Uğurcan tarifesi yapılır ulayi için onu da vermez hamsiler. 15 i dennis e verir transferi kapatırız.Son 6 gün
o kadar haklısın ki kahrolsun bazı şeylerAdamlar 3 günde lookman kante bir de genç forvet alıp nesyri,duran ve fred i şutlamak üzereler bunlar 1 yıldır yusuf Demir i gönderemediler...
Forumda yakışıklılıkta ilk 10a rahat girerim İlker, birkaç kişiyi gördüm hakkaten çirkin adam pek yok, şaşırırsın , profil fotoları yanıltıcıYalnız varya forumda bazı üyeler profil fotoları ile inanılmaz özdeşleşmiş durumda şöyle bir buluşma falan düzenleseler şoka falan uğrarız sanırım, gökhan Aytepe denince ben böyle bir adamın gelmesini beklerim onun dışında her türlü şok.