- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Icardi bi ara 5. viteste her hafta kurtariyordu biziKöhn Aurier Vinicious geldiği dönemde de para harcatmamıştı, iyi şampiyon olduk o sene.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardi bi ara 5. viteste her hafta kurtariyordu biziKöhn Aurier Vinicious geldiği dönemde de para harcatmamıştı, iyi şampiyon olduk o sene.
Gscimbom yayınları başlatıyoruz kick ve YouTubeda haberin olaKöhn Aurier Vinicious geldiği dönemde de para harcatmamıştı, iyi şampiyon olduk o sene.
Şampiyonluk falan vermeyiz şu kadro devam etse dahi öyle bişey yok.1. ihtiyaç olan yere transferi planlamayıp son hafta kim denk gelirse alacak olmasından.
Gökhanım hayırlı olsun stream ortamını şu şekilde tanıtNerden açılıyor açalım youtube kanalı kur, 20 senedir burdayız artık sesli görüntülu konuşalım bazı şeyleri
O sırada benYalnız varya forumda bazı üyeler profil fotoları ile inanılmaz özdeşleşmiş durumda şöyle bir buluşma falan düzenleseler şoka falan uğrarız sanırım, gökhan Aytepe denince ben böyle bir adamın gelmesini beklerim onun dışında her türlü şok.
Ben cuesta aufier bekliyorum maxHiç beklemeyin abi. Son gün Uğurcan tarifesi yapılır ulayi için onu da vermez hamsiler. 15 i dennis e verir transferi kapatırız.
Kadroyuda söylede bari şimdiden bıraksın forumuGscimbom yayınları başlatıyoruz kick ve YouTubeda haberin ola
Daha açılmadan dedik 28'i balon çıkacak diye millet kızıyordu neyine kızıyordu anlamadım.İtiraf edelim çoğumuz bu beceriksizlerin transferde böyle çuvallayacağını biliyorduk.
Şu karadağlı siyasetçilerin ifşayı bulda özelden yolla aziz yoldaşZerhanım yine gece gece algıda seçicilik çalışıyorsun, beline guvvet gardaşım![]()
Hainlik bu işteBilerek iyi orta saha almadılar. Aylardır bir orta saha için sıfır çalışma yapmışlar.
4 saat önce transfer bekliyordum şimdi saldım Gökhan abim4 saattir videoyu izledin, daha yani yazıyon
Herkes umudu kesti knk, gemiyi limana yanastiracaz bu şekilde4 saat önce transfer bekliyordum şimdi saldım Gökhan abim