Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.893
- 66.929
- 5.003
Şöyle çalıştık böyle hazırlandık merak etmeyin diye palavra sıkmayı biliyorlar amaBilerek iyi orta saha almadılar. Aylardır bir orta saha için sıfır çalışma yapmışlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle çalıştık böyle hazırlandık merak etmeyin diye palavra sıkmayı biliyorlar amaBilerek iyi orta saha almadılar. Aylardır bir orta saha için sıfır çalışma yapmışlar.
Forumda yakışıklılıkta ilk 10a rahat girerim İlker, birkaç kişiyi gördüm hakkaten çirkin adam pek yok, şaşırırsın
O işler artık olmuyor galiba ya uefa yaptırımları oluyormuş.Yusuf'un lisansını çıkarmasak olmuyor mu?
Renktas taktiği veriyorum. Feramuzu takiple, uygun bir anda alehine yapistir postu. 1 adet wow 10 adet like cebinde.
Kemal ile Feramuzu gördüm, hakkaten yakışıklı adamlar, diğerlerini bilmem
Kemal ile Feramuzu gördüm, hakkaten yakışıklı adamlar, diğerlerini bilmem
Singo sağ bek oynayamaz olayı kolpa değil miOkan buruk çık istifa et 1 ay dayanabilirlerse adam değilim
Her yalanın altında bir gerçeklik payı vardır.Singo sağ bek oynayamaz olayı kolpa değil mi
Lan yok vallahi forumda kimse göründüğü gibi değil ciddi diyorum,Yaw birak hayriyi millete 45 yasinda diye yutturan adamsin
Göreceğiz. Öyleyse hesabını verecek kim alıp aldırdıysa.Her yalanın altında bir gerçeklik payı vardır.
Kemalde bi ses var offKemal ile Feramuzu gördüm, hakkaten yakışıklı adamlar, diğerlerini bilmem
GSC olarak WA grubu açmıştık sonra böyle bir yumuşamalar olmustuKemal ile Feramuzu gördüm, hakkaten yakışıklı adamlar, diğerlerini bilmem