Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.862
- 78.237
- 4.218
Nottingham geçerler adamlar ligde düşmeme mücadelesi veriyor.Bunlar bugün kötü kura da çekti, tek kulvarda devam edecekler sıkıntı büyük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nottingham geçerler adamlar ligde düşmeme mücadelesi veriyor.Bunlar bugün kötü kura da çekti, tek kulvarda devam edecekler sıkıntı büyük
Forest bunları dağıtır, shetea maçına baktım 2 tane düz topçusu olsa 3-0dıNottingham geçerler adamlar ligde düşmeme mücadelesi veriyor.
Adamlar alirlar.. oyle veya boyle kene gibi yapismislar zaten.. hayirsiz olsunouggvvv LOOKMAN yatmis mi ouggvvvv
Ben bu çocuğu istiyorum arkadaş.
Transfer çalımı mı geliyor acabaYoksa…………
Saran ın aklında sadece lig var ama eminim Tedesco elenmek istemeyecektirBunlar bugün kötü kura da çekti, tek kulvarda devam edecekler sıkıntı büyük
ohaa Ederson mu
ouggvvv LOOKMAN yatmis mi ouggvvvv
Orta saha transferi yazın kaleci transferine o kadar benziyor kiBen bu çocuğu istiyorum arkadaş.

Azizim girecekse bu girsin yine KDV'li hazırız.Orta saha transferi yazın kaleci transferine o kadar benziyor ki![]()
Ama bu 19 ve zenci ve lookmani persan ederOrta saha transferi yazın kaleci transferine o kadar benziyor ki![]()
Sorun olmaz gider gösteririz kdv yi, Ts de aklınca taraftarını manipüle edecek kdv li paylaşarakAzizim girecekse bu girsin yine KDV'li hazırız.![]()