- 29 Ocak 2024
- 8.494
- 7.396
- 568
Labia minör mü labia majör müadimi Bushy Labia yapar misiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Labia minör mü labia majör müadimi Bushy Labia yapar misiniz
Tam o ikinci el Kerem atoglu gibi…Bu Bushy Labia denilen lacuk da tam bir yavşak! Koduğumun ayısı!!
müzakereler durduruldu: daha fazla müzakere için yer yok gibi görünüyor
Sidiki kanat mı, hani santrafor diyorlardıYok alternatifi olarak bakıyorlarmış.
Teminat işi zaten kolay değil uzun sürede alınıyor muhtemelen Saran 36 takside filan bölmeye çalıştı Atalanta'da Napoli gibi ciddi kısmını peşin ve kısa vadede istiyordur sonuçta bu adamlar salak değildir.Daha önce bizim osi muhabbetinde de aynısını demişti bunlar komisyon yiyor.
İkisi ayrı sanıyordum son yazılanlara bakarsak ibre Sidiki'ye dönmüş diyorlar yani biri olsa diğeri olmayacaktı gibi anlaşılıyor.Sidiki kanat mı, hani santrafor diyorlardı
Bu Bushy Labia denilen lacuk da tam bir yavşak! Koduğumun ayısı!!
Bu sidiki'ye kiralık alınacak falan diyorlardı o yüzden sordum. Parayı lookman'a vermek istiyorlar sankiİkisi ayrı sanıyordum son yazılanlara bakarsak ibre Sidiki'ye dönmüş diyorlar yani biri olsa diğeri olmayacaktı gibi anlaşılıyor.
İkinci maç olacak ya ki deplasmanda daha lazımLemina yok farkında değil.
Geçsinler valla, ayıoğlu ayı yav!şimdi yandı o farkında değil biximkiler içinden geçecek![]()
Napoli'nin bize işi düşerse bizde aynısını yapmalıyız aylarca süründürdü şerefsizlerTeminat işi zaten kolay değil uzun sürede alınıyor muhtemelen Saran 36 takside filan bölmeye çalıştı Atalanta'da Napoli gibi ciddi kısmını peşin ve kısa vadede istiyordur sonuçta bu adamlar salak değildir.