Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan asla barışı kesmez, kesmeyi aklının ucundan bile geçirmez. Apoyu kesemeyecek diye stoper aldırmıyor adam kaç dönemdir
Barış ile göze hoş gelen futbol oynayamazsın, inanılmaz eksikleri olan bir futbolcu ve bazı özellikleri geriye gidiyor. Adil olursa lang alır formayı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_0281.gif

Bunun benzerini atmıştım ben de stoperde singo-davinson-abdul
Os lemina-transfer kenarlar jakobs-baris olan halini ama işte bunu becerebilmek problem hoca ciddi batırabilir bunun defansif kurgusunu ayarlamada ve hücum setini planlamada.Kaos futbolunu sevdigimizden 4 hucumcuyu one atıp lemina-magassayla merkezi tuttugumuz bir 442 oynasak daha uygun gibi geldi
Buda olur Fatih hocamın zamanında oynattığı 4-4-2 de olur

Şike sk 27milyar 635 milyon borç açıklamış. Çek bi Lookman daha abime yağlı yerinden

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tolgahandan daha iyi bir duyumcu buldum galiba
tolgahandan önce girmiş lang ve asprilla haberini

şimdilik takip edeceğim ama yaymayacağım hesabı
bokunu çıkarıyorsunuz
ben yazacağım buraya

ilk haberi vereyim bakalım tutturacakmı

arabistandan icardiye senelik 15 milyonluk teklif gelmiş
bizede 5 teklif etmişler
icardi karar verecekmiş bizimkiler dünden razıymış
Bu olursa horoz kesmek sart

sürekli takipçi ve tüketen olduğumuz için de böyle oluyor aslında

belki de biraz da üretmek gerek

yani 4 sene önce mevcut yönetim hoca yapısı geldiğinde aynı kerem barış gibi veya alt yapıdan arda yunus gibi 3-5 oyuncuya 15-16 yaşlarında kafa yorsak şu an 20 yaşında maliyetsiz bir 10 numaramız da olabilirdi
Genel olarak evet ama 10 numara, santrafor, en az bir stoper, playmaker ve kaleci tecrübeli olmalı bence.

Bek, özellikle tamamlayıcı orta saha, kanat gibi mevkilerde ise kesinlikle altyapı oyuncuları rotasyonlara girmeli.

Çok da zor iş değil açıkçası da işte şans vermiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt