Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yükleeeeeeen

17798.webp

Barış ile göze hoş gelen futbol oynayamazsın, inanılmaz eksikleri olan bir futbolcu ve bazı özellikleri geriye gidiyor. Adil olursa lang alır formayı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncelik bir hoca değişikliği lazım ondan sonrası kolay

Icardi bi ara 5. viteste her hafta kurtariyordu bizi
O ilk seneydi, neredeyse tüm maçları Icardi almıştı.

İkinci sene ikinci devrenin başrolü Mertenstir sonra Ziyech ve Barış gelir. Icardi son dönemde bir tık toparlamıştı, son maçı sayesinde aldık.

İkinci sene ikinci devrenin başrolü Mertenstir sonra Ziyech ve Barış gelir. Icardi son dönemde bir tık toparlamıştı, son maçı sayesinde aldık.
Aynen son dönemi diyorum bi ara 12 macta 12 gol 3 assist yapti icardi
IMG_0253.webp

Transfer yapamıyoruz cünkü bizim cfo tüm parayı fona bağlamis. Tabi futboldan anlamadiğı için transfer döneminin ne zmaan biteceği bilmiyormuş, para şuan kullanılamıyor.

Dursun Özbak duruma çok kızmış ama cfo 'nun 10 milyon euro yakın gelir sağlayacağız demesine ikna olmuş. Tüm paramız ve artı 10 milyon eurromuz olacak.

İcardi’nin prime maçı başakşehir 7-0lık maç diyebilir miyiz? O maçı Floransa’da bir parkta telefondan izlemiştim. Tüm tur otobüsü beni beklemişti. Kerem’i bile futbolcu gibi gösterdi adam.

okan buruk'un bir türlü ideal oyununu bulamamasını nasıl değerlendirirsin hocam

Ta taraftarı da bizim gibi nankör, adam trabzonu 3. yaptı yine yaranamıyor.
Yakın zamanda ayrılsa keşke

Herkes bizim cok harcadigimizi diyor da
fb simdiden 120 harcamis, lookman 40 + sidikli 2 kira + kante 5-6 168 yapiyor

Biz 150 harcamisiz su an.

Gelirler felan dersek fbye sportif anlamda 3-4 attik zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt