Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yönetim bilerek yapmamaya çalışıyor gibi okanı göndermek için bu bebek otel olayı büyüyor okanada işin ucu uzayabilir okana fatura edilecek . ha okanı istmeiyorum o ayrı bir konu
O halde biraz hızlandirip elini çabuk tutsa iyi olur. Burada bir kulüp dönüyor her ne kadar bunca şaçmalık ve rezilliğin içinde olsa dahi.

Dursun Oulai’ye sıkacak 40’ı anlaşılan. Serhan’ın açıklamalardan onu anladım

:asd: 1 ay önce daha ucuza alabileceğimiz hangi oyuncuya fazladan 5-10 milyon euro vereceğiz bakalım. Bari isteklerimizi karşılayacak bir oyuncu olsa. Ben artık transfer yapmayacaklar noktasındayım. Kessie falan olmaz umarım o oyuncu Afcon'da berbat haldeydi.

Ya Monacospor ya da Trabzon’a yine parayı gömeceğiz. Sıkışınca bu iki kulübü zengin ediyorux

kesenin ağzını açacak da adam mı kaldı ? Parayı verdik ama alamadık kolpaları için çalışma başlamış.Şu saatten sonra 30luk adama 50 versen alırsın anca zaten neyin ağızı kesesi ? 5 günde kim oyuncusunu verir sana ya ? Anca Ugarte denilen çöpü alırsın keseyle

Bence stoper de şart

Lemina singo alternatif olarak düşünülüyorsa bilmem o zaman genç yerli bi stoper alternatifi bulunsun en azından

al ittihad moussa diaby için inter'in 35m opsiyonlu teklifini reddetmiş.Az omurgalı olun da düzgün bir arap gördük diyelim , kante için de reddedin.4mye 5 gün kala ossini verecek takım arap da olsa maldır direkt sanki para sorununuz var

Atmosfer olarak fenerde pozitif hava bizde negatif hava var belli ki yine biz şampiyon olucaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt