Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.081
- 12.304
- 1.823
Oluai kutusu almak istiyorum ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer bayram da mı yok"SON DAKIKA: Galatasaray transferi kapattı."
... haberi yükleniyor. Herkes siper alsın.
Lemina ve Torreira birbirinin muadili değil, Lemina olmayınca yedekleyecek adam kalmıyor takımda.
Bir tane alan kaplayan, dinamik adam şart kesinlikle.
Fofana gelmek istememiş diyorlarEn başından beri alınması gereken oyuncu Fofana'ydı
De get Weli eşen bak
icardi bireysel çalışma işi:İcardiyle ilgili haberler var
Brezilya veya arabistana gidebilirmiş
Geçen koşu bandında 10 saniye koşmasından anlamalıydık gideceğini,kalacak olsaydı koşmazdı
Bizler inandık, sizler inanın, bizim için Olayi alın....Oluai kutusu almak istiyorum ben
Sakatlık ya da her neyse en büyük sorun o bence. 4000 dk lazım bize o mevkide oynayan adamda.Onun da modu dusuyor bazen maclarda. Diri ve heyecanli tutabilsek daha iyi olurdu. Okan dogru duzgun antrenman yaptirmayarak herkesin ruhunu emiyor farkinda degil. Yakinda dagiliriz.
Bizimle alakalı mı ki? Belki bambaşka bir kişi yada iş içindir.ADS-B Exchange - track aircraft live
Milano'daki uçak kalktı çoktan başka yere geçiyor, haberciler geriden geliyo..
Takımdaki en iyi stoper de en iyi orta saha da Lemina bence bu sezon.
Haklısın. Dursun için şunu çok net söyleyebiliriz:Aynen fb şampiyon olunca başkan perez hoca da klopp olacak allah akıl fikir versin
Son Dakika
Eyüpspor küme düşme hattından çıktı.
Alayım hemen deniziZakaria + Deniz Gül = Ali Dursun'un menajerlik şirketinin oyuncusuymuş
Paşa gümrük düşsün de gerisi ilgilendirmezdur be allahın cezası adam
paşa gümrük eyipü tekmelememiz lazım bu sene
Fofana'ya söversek banlanıyor muyuz?Fofana gelmek istememiş diyorlar