Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Şampiyonlar Ligi’nde son oynanan Manchester City maçında ayak bileği burkulan ve sponsor hastanemiz Acıbadem’de yapılan tetkikleri sonucu sağ ayak bileği dış yan bağları ve eklem kapsülünde yırtık ve kanama tespit edilen Leroy Sané’nin tedavisine başlanmıştır."

tanrı bu sefer gerçekten karşı tarafın şampiyon olmasını istiyor başka açıklaması yok

sane 2 haftaya oynar halı sahada bileğim burkulup davul gibi şişince bile bir hafta ara veriyorum sadece

Noldu her yeri yosemite sam (küfurbaz haydo) basmış? Bir şey mi oldu? Ne bu trend forumda?

Ayak bileği dış yan bağ yırtığı ve kapsül kanaması, derecesine göre değişir. Hafif: 1-3 hafta (2-6 maç). Orta: 4-8 hafta (4-16 maç). Ağır: 8-12+ hafta (8-24+ maç). Futbolcularda ortalama 4-6 hafta, ama bireysel faktörler etkili.

1.5-2 ay iste. Derecesini de yazmadilar ve bizde dönüs süreci göz önüne alirsak
1-3 haftayı neden görmezden gelip en ağır dereceli olduğu kanısına nereden varıyoruz tam olarak? Kanamadan dolayı mı? Yoksa sadece varsayım mı?

Bunların yaptığını embesil yapmaz. Bir işleri doğru değil bu sezon tek bir iş.

20 dakika lan 20 dakika adam sahada bileğine basmaya çekindi, depar atmadı, sekti ve kenarda izlediler.

Şimdi de yırtık var 1 ay yok diye açıklama yapıyorlar.

ŞL maçlarını da kaçırır, yakaladığı formu da kaybeder.

Geçen sezon Yunus için aynısını yaşadık hatta o esnada gol yedik Muslera kenara mal mısınız diye bağırıyordu, Yunus yokken berbat maçlar çıkardık o dönem.

yalnız şu son 4 yılda gedson bizde olsa eminim ki şu an 30-40 milyondan aşağya vermeyelim dediğimiz noktaya gelirdi

bjk adamı geriye götürdü

büyük potansiyeldi bizim için

keşke bir tane daha denk getirsek öyle birini

Ben hala gelmesini isterim çünkü o zamanın iş bilmez yönetimi oyuncu gelmek istemesine rağmen almadı. Ayrıca o günden sonra bjkye yağmurlu havada bile su verilmemeli diyorum. Yönetimin yada camianın hala net bir tavrı yok.

1-3 haftayı neden görmezden gelip en ağır dereceli olduğu kanısına nereden varıyoruz tam olarak? Kanamadan dolayı mı? Yoksa sadece varsayım mı?
Cünkü bizim taraf öyle olsa grade yazardi + bizimkilerin dönüs sürecini varsayarsak ortalama olan 6-8 hafta herkesin aklina geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt