Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada hem ofansif hem defansif tüm veriler var, lig olayına katılıyorum
Yirenkyi'yi çıkardığımızda zaten şut pası, rakip sahada araya girme, 3. bölgeye pas gibi ofansif verilerde Danois öne çıkıyor. Defansiflerde ise diğer ikisi 6 no olduğu için önde. Dripling konusunda karşılaştırma tam doğru sonucu verme Danois driplingi daha çok rakip sahada içinde yaparken diğer ikisi kendi sahasından rakip sahaya taşırken yapıyor gibi durumlar mevcut kullanıldıkları bölge itibariyle. Bize sert 6 no daha öncelikli lazım bence. Danois iyi oyuncu gelsin ama 2. transfer olarak gelsin noktasındayım ben.

Zakaria mükemmel oyuncu ama çok sakatlaniyor. Yoksa A seviye topcu

29-30 yas + sakatliklarina bakarsak 20-30 fazla ama

Zakaria'yı sokacaklar neyse bu başkan olduğu sürece bunu hak ediyoruz.

Zakaria singo jakobs kemerburgazda medicalpark franchise açar

Aynen dostum aynı sara gibi

Sürekli her olayın en kötü ihtimalini düşünmeyi bırakmak lazım kafayı yediniz yaw
Sara'ya biz birşey demedikki önce kendileri sakat dedi sonra yok sakat değilmiş dediler. Biz kötümserlik yapmıyoruz geçmiş örneklere bakarak gerçekleri söylüyoruz. Siz polyannalık yapıyorsunuz. Vallahi ben de isterim 2 hafta sonra dönsün ama sen de ben de biliyoruz ki öyle olma ihtimali çok düşük

Sane'nin sakatlanması üzücü ama Lang ve Asprilla tam olarak bu sebeple alındı ikisi içinde forma şansı yüksek olacak bakalım görelim. Sane bence maksimum 3 hafta olmaz mızmız bir oyuncu değil hızlı iyileşir diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt