Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.860
- 66.898
- 5.003
Yok 3 günsane 1 hafta kaçırır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok 3 günsane 1 hafta kaçırır
SaraMümkansız. Gs'yi takip eden bilirki en ufak şeyde en az 3 hafta oynamaz topçu. Tahminim en az 1 ay
Yirenkyi'yi çıkardığımızda zaten şut pası, rakip sahada araya girme, 3. bölgeye pas gibi ofansif verilerde Danois öne çıkıyor. Defansiflerde ise diğer ikisi 6 no olduğu için önde. Dripling konusunda karşılaştırma tam doğru sonucu verme Danois driplingi daha çok rakip sahada içinde yaparken diğer ikisi kendi sahasından rakip sahaya taşırken yapıyor gibi durumlar mevcut kullanıldıkları bölge itibariyle. Bize sert 6 no daha öncelikli lazım bence. Danois iyi oyuncu gelsin ama 2. transfer olarak gelsin noktasındayım ben.Burada hem ofansif hem defansif tüm veriler var, lig olayına katılıyorum
İlk ikiye bile okeyim. Veya Danois+Bissouma...Hakan
Danois
Nkunku
Konate
Icardi > river
Okey miyiz
Bu nkuku kronik sakat değilmiydi.Aynı zamanda zakariada aynı..Rezil kepazeler..nkunkuuu
Sara'ya biz birşey demedikki önce kendileri sakat dedi sonra yok sakat değilmiş dediler. Biz kötümserlik yapmıyoruz geçmiş örneklere bakarak gerçekleri söylüyoruz. Siz polyannalık yapıyorsunuz. Vallahi ben de isterim 2 hafta sonra dönsün ama sen de ben de biliyoruz ki öyle olma ihtimali çok düşükAynen dostum aynı sara gibi
Sürekli her olayın en kötü ihtimalini düşünmeyi bırakmak lazım kafayı yediniz yaw