Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.860
- 66.898
- 5.003
Boş konuşma. Bu forumda gs'lilikten bahsedecek son insansın.istedigin olmayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boş konuşma. Bu forumda gs'lilikten bahsedecek son insansın.istedigin olmayacak
gs yansın bitsin diye cabalıyosun 4 yıldırBoş konuşma. Bu forumda gs'lilikten bahsedecek son insansın.
Galatasaray CL' i kazansa bu Dursun' un Galatasaray' in basina gelmis en basarisiz baskanlardan biri oldugu gercegini degistirmez. 4 sampiyonluga ragmen ne altyapi yatirimi baslatmis ne de belli ki hasbelkader gorevlendirdigi pirlanta Erden Timur gibi bir degeri kiskanclik vs harcamistir. Galatasaray' i degil kendini dusunen sığ bir adam, Galatasaray' in nakit olarak en iyi yatirimlari yapacagi bir donemde, kendinden de basiretsiz adamlari kilit noktalara getirip ( Erden Timur haric) gelecegimizi tehlikeye atmaktadir.
Barış yok, Sane yok şimdi Langıdı lang lang ve Aspirin 11 başlaması gerekiyor.
Okan hocam yeni gelen oyuncuları 11 başlatmayı sevmez, Kaan sağ bek yapıp Sallai'yi sağ öne atıp 1'ini yedek oturtur.
bag tedavisi ile de 1 hafta2 haftayı da haber görmeden tahmini olarak söyledim ha
Adımı cafer ince yapar mısınız
Şimdi tek tek tartışamayoz her örneği. Ama erken dönme durumu diye dediğin şey çok az geç dönme örneği daha çok. Bu kanı çoğu kişide oluştuğuna göre birçok örneği olmuştur demekki geçmişte. Gidip internette 3 yılı araştıramayız sonuçtaSaraya sakat değilmiş falan denmedi tedavisi farklı şekilde yapılacak dendi. Hala bantlarla fln oynuyor zaten.
Polyannalık falan yapmam singo dışında gidip uzun süre dönemeyen hatırlamıyorum. Osi fb maçına yetişmez diyoduk yetişti işte. Barış için sezonu kapattı diyoduk 10 gün sonra oynadı, yunus ameliyat olmasına rağmen baya kısa bi sürede döndü. Boş bi algı bu
Sara'ya sakat değilmiş diye bir açıklama olmadı hiç.Sara'ya biz birşey demedikki önce kendileri sakat dedi sonra yok sakat değilmiş dediler. Biz kötümserlik yapmıyoruz geçmiş örneklere bakarak gerçekleri söylüyoruz. Siz polyannalık yapıyorsunuz. Vallahi ben de isterim 2 hafta sonra dönsün ama sen de ben de biliyoruz ki öyle olma ihtimali çok düşük
Tamam dostum sane 2.5 yıl sonra dönerŞimdi tek tek tartışamayoz her örneği. Ama erken dönme durumu diye dediğin şey çok az geç dönme örneği daha çok. Bu kanı çoğu kişide oluştuğuna göre birçok örneği olmuştur demekki geçmişte. Gidip internette 3 yılı araştıramayız sonuçta
sene başında bu arda kurtulan ve maestro bedavaydı bizimkiler şov yapamayacağı için ilgilenmediler bile. Şuan kadroda olsalar ciddi rahatlatırlardı rotasyonu.İtalya'dayken iyiyid acaba şu an nasıl ama bu oyuncu da 8 no idi.
şu olay yaşanırsa ne gün olur ama forumda
Yav he he. Sen git terim erden timur melo sneijder icardi düşmanlığı yapmaya devam et gs'li recepgs yansın bitsin diye cabalıyosun 4 yıldır
mutlu olacaksan sane sezonu kapatmış