Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Baştan beri diyorum onyedika gayet iyi topçuKeşke onyedika gelseydi bari diyeceksiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baştan beri diyorum onyedika gayet iyi topçuKeşke onyedika gelseydi bari diyeceksiniz
Sağ bek lazımken singo alınıp şuan sağbekte düşünülmediği içindir. Stoper yedeğine 30 milyon verilmez sonuçtaYönetim neden singo transferinden dolayi okan'i suçluyor ki? Singo olmasaydi liverpool'u yenemezdik hatta ajax'i da yenemezdik sampiyonlar liginde iki 6 puana direkt etki etti adam
Kalın daha iyi diye biliyorum..yok lo ne zengini, ilk ps5 kalin kasa
Keşke onyedika gelseydi bari diyeceksiniz
Sakatlanmasa zaten herkes 50ye satarız diyordu. Emre özcan bileYönetim neden singo transferinden dolayi okan'i suçluyor ki? Singo olmasaydi liverpool'u yenemezdik hatta ajax'i da yenemezdik sampiyonlar liginde iki 6 puana direkt etki etti adam
vallah bilmiyorum bu sene fifa ultimate i biraktim ondan oynamiyorum, gta 6 yi bekliyoruzKalın daha iyi diye biliyorum..
GS başkanlığına yakışan son 2 isimYok faruk süren dönmeli
Sn. Aysal olsaydı transferde müspet ivme kazanmış gelişmeler yaşayabilirdik
Camiada mevcut kişiler içinde iyi başkanlık yapacak tek kişi erden timur gibi görünüyor. Onu da yedilerGS başkanlığına yakışan son 2 isim
Aysal ve süren
Onunda falsoları vardı ama
Başkanken başkanım varmış gibi hissediyordum mutluydum
Hele ilk 2 senesi tarihin en iyisidir muhtemelen her anlamda müthiş bir süreçti