Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nhaga daha 18 yaşındaymış bu da çok ufak be kardeşim üst seviyede fiziği yetmeyebilir 21-22 yaş arası topçu genç bakın.

Onyedika + Nhaga okey miyiz?
17k dümdüz 6 abi bize 6-8 lazım değil mi. Nhaga da direk koy oynasın oyuncu değil diye düşünüyorum.

Hiç alamıcaklarsa ki öyle görünüyor mecbur alırız bu paketi yapacak bişey yok ama ideal ikili değil ederson + Nhaga her türlü ok

SON DAKİKA

🔴⚪️ Marcos Leonardo, Atlético Madrid’in yeni transferi olarak açıklanmaya çok yakın.

(ESPN Brasil)

Lanet olsun

lookman kadroya alinmamis

Tam bu yüzden senede en azından 40-50 maça çıkıyor diye okaydim ben Onyedika’ya sonra Ruiz falan ismi geçince bir acaba dedim, hadi olmaz da Ruiz, Ederson, Lang üçlüsünü alsak mesela takım ciddi yükselirdi, çeyrek final falan konuşulurdu bence hatta.

Ee bu seviyelere çıkamıyorsak alabildiğimiz düzenli oynayan birini 10-20 bandına alıp geçmek lazımdı çoktan.

bu arada göztepedeki dennisin de onyedikanın 1-2 yıl öcneki hali gibi olduğu kanısına vardım

eğer maliyetsiz düşünülüyorsa takastır paradır verip alsak ya

böylece 10 numar aiçin de hamle yapılacak alan kalırdı

renato-nhaga-fm26.webp

taraftar 2 yanlış pasına ah uh yapmazsa 50 e satarız ilerde

Nhagayı isterim ama yanına direkt kadroya girebilecek bir isimde lazım nhaga+magassa mesela buna okey olurum ve mantıklıda olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt