Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaya yönetime kızıyoruz ama burdakiler dahil Galatasaray taraftarı da çok farksız sayılmaz dürüst olalım. Yazın 30'a Singo gelecegi vakit herkes dedi ki burda : "Yahu 30 'a sağ bek mi alınır? Gidin scout transferi yapın , Singo'yu şimdi değil Torino'dayken alacaktınız. " Ki bu serzenisler haksız da değildi. Şimdi burda isim farketmeksizin bir scout ismi geçince bu sefer " Bu çöp ,bundan olmaz ,burası yetiştirme yurdu mu , okan bunu oynatmaz."

Yahu arkadaşlar bi karar verin . Scout transferi olsun mu, olmasın mı? Olmuş oyuncuya milyonlar basmak mı, yoksa scout transferine hem yıllık hem bonservis düşük vermek mi? Yani sizin de bir kararınız olsun lütfen...

Yeter:

tenor.gif

Beklentiyi iyice düşürdük 1,85 üstü herhangi bir orta sahaya da fitiz ama bu sefer de cücelerin her türlüsü yazılıyor.

Oyuncunun 6 no diye biliyorum 6-8'de oynar. Bu arada asla çöp oyuncu değil aksine potansiyeli çok yüksek bir oyuncu. Bizim istediğimiz özelliklere sahip bir oyuncu değil sert, fizikli, alan kaplayan bir oyuncu değil. Şöyle özetlesek aslında daha anlaşılır olur bu oyuncu Torreira'nın alternatifi olur ayağı iyi, tempolu biri. Bizim istediğimiz ise Lemina'nın alternatifi olabilecek bir oyuncu böyle dersek yanlış olmaz.

Kolpacan bile bir iş var demeye cesaret edemiyorsa biz bitmişiz demektir, kasa boş maalesef

Skills videolari da mac icinden alinmis goruntuler degil mi? Topcularin belli ozelliklerini gosteren cesitli anlar degil mi? Sirf ona bakarak topcu alinmaz ama en azindan dikkatini ceker biraz da uzun kasedini izlersin. Daha da heveslendirirse gider yerinde bakarsin.
Sırf bir maçtaki tüm aksiyonları içeren videolar oluyor onlar daha iyi

haber ucmuyor demek ki

gizli operasyon var aspirin ginbi

Osimhen Icardi
Messi
Sane Ederson Torreira Barış
Lemina Davinson Singo
Uğurcan​

Ulan akşam akşam eipstein dosyalarını okudum, bir iki video izledim, transferinde m.. futbolununda, amerikasininda rusyasininda... İlimlisininda ilimsizininda.. nefret ettim dünyadan bir kez daha. Bir de masum çocuk getirdik bu dünyaya. Bok mu vardı, kendi başıma geberip giderdim. Ogrish.com, liveleak falan izleyen adamdim, darknete zamanında girmisligim vardı, ne güzel unutmuştum dünyanın bu yönünü. Mk zenginleri, zevk için ne ayinler ritüeller yapmışlar, canlı canlı önce tecavüz edip sonra bebegin bağırsaklarını cikarip içindekini yemiş şerefsizler.

West Ham süre vermemiş Magassa'ya alın işte Magassa'yı kardeşim.

Boşverin transferi yarın asprilla şov var Antep fıstıklarını hazırlayın babalar

Yav ne Edersonu ne Magassası beyler :)

Adama kalsa keşke yarın transfer dönemi bitse de tepkiler de bitse diye bekliyor. Belli ki hocaya da kızmış cezalandırmak istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt